Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.872
Поени од реакции
23.391
А оваа младина зошто прави такви песни?
Затоа што е порасната со социјални мрежи на кои многу доцна им текна да работат на политичката коректност.
А зошто им биле дозволени социјални мрежи?
Затоа што родителиве биле пораснати со политички некоректни цртани и не се здобиле со вистински вредности.
Ба дум тс.
Џабе се надеваш дека изоставувањето на некои "контроверзни" ликови од цртан филм кој ќе има 5% од вкупната гледаност од видеото на Wet Ass Pussy, ќе ги претворат идните генерации во јапончиња.
Еве и ти си пораснат со социјални мрежи а твоите родители со политички некоректни цртани па тоа не значи дека си автоматски со погрешни вредности. Или си?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351

Ќе има live action powerpuff girls.....немам појма ова како ќе биде изведено и дали под ова претпоставуваат нешто како Соник каде женскиве ќе бидат анимирани, а другите луѓе не?

1615313945976.png

И нормално, ако се прашувавте дали личноста најдесно е жена или не одговорот е едноставен.

Отидете на Википедија и видете.

..ама нема Википедија така да place your bets додека не се создаде Википедијата (или додека јас не дознаам подобро да гуглам...најверојатно?)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
ако се прашувавте дали личноста најдесно е жена или не одговорот е едноставен
Родена е како нормална и здрава жена

А што е сега и кои се причините за нејзината моментална состојба не би шпекулирал

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мене многу ми беше добар There Will be Blood. Комплексна приказна е :)
На ова мислев кога спомнав дека се комплексни филмовите на П.Т Андерсон.
@џимеј

Врвен филм. Иако горе доле мислењето ми стои и од првиот пат кога го гледав, со една измена сега воопшто не ми беше досаден, дури се изненадив кога дојде крајот. Каков настап има Пол Дано, секоја чест.

За Даниел Деј Луис нема што да се коментира. :cuc:

Уште 3 филма ми останаа. Среќен сум за себе што спремен му влегов на ПТА иначе во било кој друг период ќе сум го хејтал. Ама осетив потенцијал и затоа го оставав за подобри времиња.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.842
Поени од реакции
36.886
The Mauritanian испадна солидно филмче, и покрај сите клишеа. Особено ми се допадна што Америте конечно направиле филм во кој прикажуваат дека не се така е светло во "the land of the free". И глумата - по, по, по, по... :cuc: Само тоа суштеството Шејлин Вудли не знам кои му се спонзори или дали можеби ги маѓепсува на некој начин... Инаку не гледам како некој би ја зел дури и дрво да глуми во неговиот филм. Најнеталентирано суштество за глума во Холивуд! Цел живот една иста улога глуми - Шејлин Вудли. И таа ваљда срање ја одглумува.

Ама ѕирнете го филмчево, бар да видите дека можеле и тие да си искритикуваат нешто нивно.

P.S. Не го гасете по крајот. Има некои документарни снимки по credits-ите што малку ми го растреперија левово око.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.209
Поени од реакции
30.401

Ќе има live action powerpuff girls.....немам појма ова како ќе биде изведено и дали под ова претпоставуваат нешто како Соник каде женскиве ќе бидат анимирани, а другите луѓе не?

Прегледај го приврзокот 287348

И нормално, ако се прашувавте дали личноста најдесно е жена или не одговорот е едноставен.

Отидете на Википедија и видете.

..ама нема Википедија така да place your bets додека не се создаде Википедијата (или додека јас не дознаам подобро да гуглам...најверојатно?)
Iskreno ja sum poveke iznenadena sho crvenokosata Blossom ne e crnkinja.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Родена е како нормална и здрава жена

А што е сега и кои се причините за нејзината моментална состојба не би шпекулирал

Хех, еден ден откако и дадоа улога во филмов...го ставила второто видео private :D
Долга е раката на....студиово? холивуд? кансел калчр? мијалков?
Што и да е..интересно ми се виде :D

Иначе оригиналното видео беше...песна (сори Анон, не го отворив само тамбнејлот и името го видов :D ) наречена "If it's not gay i dont want it" :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Иначе оригиналното видео беше...песна (сори Анон, не го отворив само тамбнејлот и името го видов :D ) наречена "If it's not gay i dont want it" :D
А ја па мислиш дека го изгледав видеото од унаказенава именувано "if it's not gay I don't want it" :D

Kajgana Shop

На врв Bottom