Ми вика идемe на Папилон се израдував викам од 1973 или 2017 ми вика некој бар имало таков отерав све у пичку матер.
Друга работа ми е криво што дури и на Том харди му беше незгодно на моменти шо доби таква лоша роља за фурање,ама коа ќе си помислам дека ама ич не му било незгодно коа си лапал парка као попче ондак си викам ако ти е лапај хејт као стока.Реално малку поконтролирано треба да делува,по пребирувачки зошто-за да не се брука,мислам погледнете му ги последните години преку Бронсон,Вариор,Тхе дарк книгхт рисес,Мад макс,Дункирк
и тн значи ова се се филмови во кој они ја вади улогата од кондури,се носи со нејзе,и сеа он види бога ти фаќа таму некоје бедно парче хартија кое може да го научи и третооделенец и се става у улога на Веном она мене ми беше незгодно да го гледам како се мучи,плус ми делуваше млитаво,дебело,поспано,тотален завршеток на карпата,лигаво,НО пак од друга страна и не толку битно што има да каже некој одреден член од ракотинци колку што тоа заработката на филмот умее да го потопи.Со 800+ во кесето филмот се прогласува за успешен,да се ''надеваме'' и на втор дел.Мојата порака до Том Харди(ако ме читаш во моментов се надевам) е да не прифаќаш сваштарија од улоги малку контрола.
Пс:Само што ми стигна порака од Томислав вика: