Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
mother i transformers odlicni

pojma nemat(e)
Остај ги будали им расипуваат рејтинг за џабе. :icon_lol:
Ги немам сите гледано, ама Baywatch беше ептен глуп. И 50 Shades беше без везе, ама барем имаше моменти ко I Don't Wanna Live Forever, што може и за Оскар да се бори. Baywatch беше само глуп
Гледај го Mummy со неверојатниот Том Круз. Моментално ќе се откажеш од филмови.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.089
Остај ги будали им расипуваат рејтинг за џабе. :icon_lol:

Гледај го Mummy со неверојатниот Том Круз. Моментално ќе се откажеш од филмови.
ke ti napisev eden dolg post ama nemase da go procitas najverojatno do kraj

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Колку јака актерска екипа има во The Post.

Филмот е квалитетен и со значајна историска содржина. Делумно се вклопува и во моменталната битка на жените за рамноправност во општеството.

Сепак All The Presidents Man, Spotlight или Frost /Nixon се многу подобри филмови со слична тематика.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.557
Поени од реакции
87.802
John Cena in Talks to Star in ‘Duke Nukem’ Movie

HAIL TO THE KING, BABY!!! :cool:

Режисер ќе е најверојатно Мајкл Беј... Незнам дали е ова противудар на таа #metoo кампањата штом сега решаваат да прават филм за Дјук, али важно знам дека феминистичките организации ќе испоцркаат таму од нервоза :LOL:... како и да е јас како голем фан на Duke Nukem 3D, Time To Kill и Land Of The Babes, со нетрпение го очекувам филмов :icon_mrgr:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
John Cena in Talks to Star in ‘Duke Nukem’ Movie

HAIL TO THE KING, BABY!!! :cool:

Режисер ќе е најверојатно Мајкл Беј... Незнам дали е ова противудар на таа #metoo кампањата штом сега решаваат да прават филм за Дјук, али важно знам дека феминистичките организации ќе испоцркаат таму од нервоза ... како и да е јас како голем фан на Duke Nukem 3D, Time To Kill и Land Of The Babes, со нетрпение го очекувам филмов :icon_mrgr:
Wrong king, baby

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.917
Поени од реакции
37.110
Понекогаш постојат филмови кои без разумна причина ги избегнувам, и кога ќе се погоди баш некој таков да ми се допадне премногу, откако ќе се одлучам да го гледам, се псујам себеси зашто не сум го пуштил порано. Nebraska сега. Беше номиниран за Оскар за 2013, ама тогаш дека црнобел, со монотон постер, со старци, тажен... и не го гледав. Последниве неколку недели одлучив да изгледам се што последниве години било номинирано за Оскар, а јас сум го испуштил, па така денес на менито се најде Nebraska, претпоследниот од 2012 навака што сум го скокнал. И ме остави закован во место. Толку емотивна приказна, колку убаво раскажана, и од режисерот Александар Пејн, и од кинематограферот, кој и да е, толку прекрасно одглумена, и од Брус Дерн, и од Џун Сквиб, и од сите останати, за една "комплицирана" татко-син врска, а и музиката беше совршена, одамна не сум гледал. Во филмов има многу носталгија, многу тага, многу емоции, и малку хумор, ама на вистинското место, и одличен! Не знам, веројатно веќе повеќето сте го гледале, ама за тие што не сте, пошто одамна филм не ме натерал да ви пишам препорака да го гледате, еве, овој ви го препорачувам со драго срце. Вистинско уживање!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.253
Понекогаш постојат филмови кои без разумна причина ги избегнувам, и кога ќе се погоди баш некој таков да ми се допадне премногу, откако ќе се одлучам да го гледам, се псујам себеси зашто не сум го пуштил порано. Nebraska сега. Беше номиниран за Оскар за 2013, ама тогаш дека црнобел, со монотон постер, со старци, тажен... и не го гледав. Последниве неколку недели одлучив да изгледам се што последниве години било номинирано за Оскар, а јас сум го испуштил, па така денес на менито се најде Nebraska, претпоследниот од 2012 навака што сум го скокнал. И ме остави закован во место. Толку емотивна приказна, колку убаво раскажана, и од режисерот Александар Пејн, и од кинематограферот, кој и да е, толку прекрасно одглумена, и од Брус Дерн, и од Џун Сквиб, и од сите останати, за една "комплицирана" татко-син врска, а и музиката беше совршена, одамна не сум гледал. Во филмов има многу носталгија, многу тага, многу емоции, и малку хумор, ама на вистинското место, и одличен! Не знам, веројатно веќе повеќето сте го гледале, ама за тие што не сте, пошто одамна филм не ме натерал да ви пишам препорака да го гледате, еве, овој ви го препорачувам со драго срце. Вистинско уживање!
Мислам дека е снимен со ајфон, ама не сум сигурен.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Голема грешка направив им го пуштив на мојте небраска сега по цел ден се расправат и се исповетуват со ликовите од типот До сега му урлаше дека бил бетер од вуди ништо не слушал ни прател у п.м ама се утепа од смење

Двојно смајли ради двојниот негативен-позитивен ефект

:facepalm::pos:

Им го пуштив со надежт дека ќе сфатат на што личат и дека не е добро ама толку им стана фасцинантни ликовите роле модел така беше незнам ама каде бе вуди ако збориме за филмот времето го обземало со толку брблива жена покрај него добро е што дише а не да стане таков што и кога ќе размислиш за стар човек тоа е одлично и донт гиве а фак типче има теори можности да го поминеш и таков животот од раѓање ама што знам итц јоур кал

[DOUBLEPOST=1415739700][/DOUBLEPOST]

(y)Одлично компилација Пијано,Џез,нешто чудно француска хармоника елементи

Мислам дека и ова беше дел одлично на почетокот се вртеше ....

whatto, 11 ноември 2014

Ако можев да се клонирам ова ќе го правев
еј да плус стареам да ти ебам
[DOUBLEPOST=1516813798][/DOUBLEPOST]
Мислам дека е снимен со ајфон, ама не сум сигурен.
The film was shot with Arri Alexa digital cameras[

Последно уредено:
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Aubrey Plaza беше толку мрачна у Ingrid Goes West ама толку беше добра ми идеше да ја оженам у истиот момент и да живеме у пустина само ја и она на +40 и да се печеме како гуштери

Kajgana Shop

На врв Bottom