Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Реков ќе црпнам некој предлог филм, овие педерската ја фатиле во темава....:(

Еден: јас не гледам вестерни
Друг: јас не гледам научна фантастика
Трет: мјузикли, бљааак!
Четврт: мразам филмови со старци
Петти: не гледам филмови со педери...
Предрасуди, предрасуди everywhere!
И вие сте ми биле некои филмомани!

P.S. Because месишта и крвишта што се влечат по земја се факинг awesome и права уметност, ама двајца педеришта да се бакнуваат... БЉАААК, ГРОООЗНО!

Just saying. :rolleyes:

mother! со три номинации за Златна малина, за режија, главна актерка и спореден актер. Baywatch, The Emoji Movie, The Mummy, 50 Shades Darker и Transformers: The Last Knight, номинирани за најлош филм.

Утре Оскари.

Последно уредено:
^
:D.. а стварно од старт шо најмногу ме нервираше па се до крај беше глумата на Лоренс(дали било до неа или такви инструкции имала од режисерот не навлагам)

Да можат некако на сите овие да им дадат награда за најлоши, не може да се одбере од што се лоши.
Ги немам сите гледано, ама Baywatch беше ептен глуп. И 50 Shades беше без везе, ама барем имаше моменти ко I Don't Wanna Live Forever, што може и за Оскар да се бори. Baywatch беше само глуп

mother i transformers odlicni

pojma nemat(e)
Остај ги будали им расипуваат рејтинг за џабе. :icon_lol:
Ги немам сите гледано, ама Baywatch беше ептен глуп. И 50 Shades беше без везе, ама барем имаше моменти ко I Don't Wanna Live Forever, што може и за Оскар да се бори. Baywatch беше само глуп
Гледај го Mummy со неверојатниот Том Круз. Моментално ќе се откажеш од филмови.

Остај ги будали им расипуваат рејтинг за џабе. :icon_lol:

Гледај го Mummy со неверојатниот Том Круз. Моментално ќе се откажеш од филмови.

ke ti napisev eden dolg post ama nemase da go procitas najverojatno do kraj

Колку јака актерска екипа има во The Post.

Филмот е квалитетен и со значајна историска содржина. Делумно се вклопува и во моменталната битка на жените за рамноправност во општеството.

Сепак All The Presidents Man, Spotlight или Frost /Nixon се многу подобри филмови со слична тематика.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom