Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.657
- Поени од реакции
- 31.887
Реков ќе црпнам некој предлог филм, овие педерската ја фатиле во темава....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реков ќе црпнам некој предлог филм, овие педерската ја фатиле во темава....![]()
Почнав да ја сакам помалку од што ја сакав до сега. Ау, каква хипокризија им е ова "движењево", тоа чудо едно!А паричките кои мама и тато ги добија што те пуштија во таков филм добро им дојдоа?
http://edition.cnn.com/2018/01/20/us/women-march-natalie-portman-trnd/index.html
There's no mention of feminism and butthurttery.
Ги немам сите гледано, ама Baywatch беше ептен глуп. И 50 Shades беше без везе, ама барем имаше моменти ко I Don't Wanna Live Forever, што може и за Оскар да се бори. Baywatch беше само глупДа можат некако на сите овие да им дадат награда за најлоши, не може да се одбере од што се лоши.
Остај ги будали им расипуваат рејтинг за џабе.mother i transformers odlicni
pojma nemat(e)
Гледај го Mummy со неверојатниот Том Круз. Моментално ќе се откажеш од филмови.Ги немам сите гледано, ама Baywatch беше ептен глуп. И 50 Shades беше без везе, ама барем имаше моменти ко I Don't Wanna Live Forever, што може и за Оскар да се бори. Baywatch беше само глуп
Остај ги будали им расипуваат рејтинг за џабе.
Гледај го Mummy со неверојатниот Том Круз. Моментално ќе се откажеш од филмови.