Полесен ти реков бе .....мн тежок за разбирање е тојТhe Tourist. :pos2:
Јас мислам дека да. И со истражувањата се покажа дека тој не може да живее уште долго, а и плус тогаш мајка му му се обрати. Мислам дека онака... слободно ојде на некое друго место.Ај ја да прашам нешто. Во The elephant man,
дали на крај кога легнува the elephant man умира?
Полесен ти реков бе .....мн тежок за разбирање е тој
Богами......Стварно после She's Out of My League никако да начекам добра комедија.Due Date
Филм во кој што пред аеродром се сретнуваат двајца, поради едниот од нив ги бркаат од авионот, потоа земаат кола и заедно патуваат до Лос Анџелес.
Глуп рецензија а? Епа не вреди повеќе да се напише за филмов, иако најавуван како „комедија“, сепак беше далеку од тоа. Не го ни догледав, поголемиот дел од филмот го премотав. Веќе видено, затоа и досадно, ќе му дадам 4че само ради добрата глума и особено поради сценава:
И официјално се откажувам од потрага по добра комедија.
FixedИ официјално се откажувам од потрага по добра (нова) комедија.
Ејх, дај бе не заебавајте. Филмов е преполн со моменти, јас мислам дека е една од појаките комедии на 2010. Се палевте сите на Hangover, епа овај ви е на исто ниво со него.Богами......Стварно после She's Out of My League никако да начекам добра комедија.
А за филмов погоре Роберт Дауни Џуниор го вади малку од малку, ама не е тоа тоа. Веќе видено е ова со многу појаки актери во многу појак филм.
Стварно веќе трагични стануваат Холивуд кога се во прашање комедииве.
И ја се разочарав ептен, а и глумата на двајцата не да е тапа...тапа невидена. Некако овој Зак Галифианакис ич не ми спаѓа во комичари, а Робер Дауни Џуниор уште помалце. Го изгледав цел барајќи смешна сцена и мислам дека само еднаш успеав да се насмеам под брк... иако го немам.. бркот.Глуп рецензија а? Епа не вреди повеќе да се напише за филмов, иако најавуван како „комедија“, сепак беше далеку од тоа. Не го ни догледав, поголемиот дел од филмот го премотав. Веќе видено, затоа и досадно, ќе му дадам 4че само ради добрата глума и особено поради сценава:
И официјално се откажувам од потрага по добра комедија.
Незнам јас у филмов се насмеав во 1-2 сцени:Ејх, дај бе не заебавајте. Филмов е преполн со моменти, јас мислам дека е една од појаките комедии на 2010. Се палевте сите на Hangover, епа овај ви е на исто ниво со него.
И She's Out Of My League е послаб од овај, типична романтична комедија и далеку понесмешен од овај.
За Planes, Trains & Automobiles се сложвиме, исто како шо се сложвиме дека старите комедии воглавно се многу подобри од денешниве.
За комедии ич нема врска рејтингот. Некој се смее на тие комедиите со 3.5, за друг истите се катастрофа. Некои филмови имаат над 8 и comedy им стои во жанрот, ма да се далеку од нешто што може да се нарече комедија, или е многу споредно. Најтешко ми е кога некој ќе ми побара да му препорачам комедија, никако не можеш да му погодиш...Одамна си гледам серии, викам да сменам на нешто друго, и се излажав на имдб рејтингот од скоро 7, ко за комедија ми се виде доволно...
И ја така мислам, само не бев сигурна, а тоа дали умира ја мења поентата на филмот.Јас мислам дека да. И со истражувањата се покажа дека тој не може да живее уште долго, а и плус тогаш мајка му му се обрати. Мислам дека онака... слободно ојде на некое друго место.