- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.829
- Поени од реакции
- 36.870
Па ти го пиша де. Croupier.Добро ако не е со тој глумец како се вика глумецот ? И ако го знаеш филмот можеш да го пишеш мислам не е тоа тешка работа .
Па ти го пиша де. Croupier.Добро ако не е со тој глумец како се вика глумецот ? И ако го знаеш филмот можеш да го пишеш мислам не е тоа тешка работа .
Место да се издеруваш препрочитај што ти пишале. Croupier ти го пишал од 1998 со Клив Овен. Мада Алфа со квалитетот на програма се сомневам дека би дале филм со 7ца на ИМДБ.Добро ако не е со тој глумец како се вика глумецот ? И ако го знаеш филмот можеш да го пишеш мислам не е тоа тешка работа .
Не е тој филм јас незнам како да ви објаснам .Се сомневам дека ти не си ни прочитал за што се работи во филмот ...Нема повеќе да коментирам.Место да се издеруваш препрочитај што ти пишале. Croupier ти го пишал од 1998 со Клив Овен. Мада Алфа со квалитетот на програма се сомневам дека би дале филм со 7ца на ИМДБ.
И како член со 4 години стаж треба да знаеш дека тука не се бара филм, има друга тема отворена баш за тоа.
Јас се сомневам дека ти имаш 2 функционални неврони во тиквата, па никому ништо.Не е тој филм јас незнам како да ви објаснам .Се сомневам дека ти не си ни прочитал за што се работи во филмот ...Нема повеќе да коментирам.
Леле ти па што зборишхахаха the last one is a gem.
туку знам дека зборевте Суисајд скуад бил лош, али до толку бе? Па еден саглам карактер немаа разработено, Дедшат и Харли беа само океј. Волер и Деадшат ипак требало да останат истите глумци од Arrpw, Харли беше једина срцка у филмот, а Џокерот беше најлош Џокер одигран на филмско платно, толку небитен лик немаше у филмов. Се надевам дека доколку има 2ка, нема да биде режирана од Ејер, Ајер или како и да се чита.
Мене ми беше ОК. Забавно филмче.хахаха the last one is a gem.
туку знам дека зборевте Суисајд скуад бил лош, али до толку бе? Па еден саглам карактер немаа разработено, Дедшат и Харли беа само океј. Волер и Деадшат ипак требало да останат истите глумци од Arrpw, Харли беше једина срцка у филмот, а Џокерот беше најлош Џокер одигран на филмско платно, толку небитен лик немаше у филмов. Се надевам дека доколку има 2ка, нема да биде режирана од Ејер, Ајер или како и да се чита.
па јас не знам друга причина за гледање суперхеројски филмови, ако немаат за цел да понудат забава. Смешките од CW, одлично си ја служат целта да понудат забава, а SS беше далеку од забавен. Пред се би го опишал како досаден со лошо разработени ликови, лоша режија и посветување внимание на небитни моменти.Леле ти па што збориш
Требало да ги земат шушумигите од Ароу, никако мешање на DCEU со смешките што ги вадат CW, никако!
Волер во Ароу врска немаше со тоа што Волер треба да биде, Виола си ја заврши работата супер во SS.
А за Дедшот ај не заебавај, ликот имаше најмногу минутажа во филмот и беше водечки лик, секако дека треба некој аматер безимењак да го глуми....
Не знам за Акаунтант, али ќе си се заебал ако си отишол на Инферно. Го гледав некни и преразочаран сум. Едвај 5ка му дадов. Не бев во тек со книгата, не знаев ништо од содржина, али ептен некако слаб беше. Плус ептен ми се одбивни mas-destruction virus, save-the world филмови. Ептен Бондовски беше направен, а Ленгдон ко Бонд само без оружје. Кодот на Да Винчи и Ангели и Демони ми се далеку подобри.се мислев вчера дали The Accountant или Инферно да ги глеам во Синеплекс... и коа се мислиш помеѓу два филма одма фрлаш паричка фала богу паричката падна на The Accountant... одамна ваков добар филм неам гледано, одлична глума на Бен Афлек, ма шо одлична феноменална кој може нека тркне до Синеплекс да си го изглеа како господин.. нема да зажалите верувајте ми