Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
МКЦ facebook page:
Македонскиот кандидат за Оскар, во договор со продуцентите на филмот, со бесплатни проекции на БЕЛА НОЌ. Поради студеното време филмскиот маратон нема да биде во Градски парк, туку во кино Милениум, кое на 1 октомври продолжува со работа по санирањето на оштетувањата од земјотресот.
Проекциите се во 00:00, 02:00, 04:00 и 06:00 часот.
Секој посетител може да си земе два бесплатни билети, на билетарницата на кино Милениум, од петок од 10 часот.
За ова им ебав маме и на Шербетот и на сите од екипа по ред. Што неизвестија навреме да не си давам 200ка. Сега треба оштета да им барам.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
Fundamentals добар. Интерсен филм, по малку предвидлив но ок е скроз. Вреди да се погледне. Имаше по некои така јакички сцени, имаше и клишеа и така.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Јас сакам вакви филмови ама малку ме разочара The Infiltrator.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Мала дигресија али да не се наоѓа торентче за Crisis in Six Scenes на Вуди серијава или сум смешал датуми нешто?

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Мала дигресија али да не се наоѓа торентче за Crisis in Six Scenes на Вуди серијава или сум смешал датуми нешто?
Не си. Вчера и беше premiere date, ако наjдеш прати ми и мене

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
Ако некој го зачека некогаш најновиот филм на Чилеанецов Endless poetry на торент нека кажи.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Има торенти на Замунда од серијана на Вуди.
Туку ова Ким Јонг ни го нападна форумот или Виетнамците се реваншираат за војната? :confused:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Има торенти на Замунда од серијана на Вуди.
Туку ова Ким Јонг ни го нападна форумот или Виетнамците се реваншираат за војната? :confused:
Дали тоа Македонија била во војна со Виетнам а ја да не знам? :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Ме мава хајп за Arrival па земав да ја читам приказната што е инспирација за филмот

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Дечки ми треба некој филм/документарец со поучна соодржина за бизнис сферата, пример: патот до успехот, поучни говори,воздигнувања,совети ....
Ако имате на ум нешто квалитетно пишете : )
Фала.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дечки ми треба некој филм/документарец со поучна соодржина за бизнис сферата, пример: патот до успехот, поучни говори,воздигнувања,совети ....
Фала.
Волкот од Волф Стрит. :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Фала.
Не дека е баш ова што го бараш ама The Big Short, Wall Street...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.026
Поени од реакции
42.746
Фала.
the wolf of wall street e многу поучен и едукативен филм, и биг шорт можеш да го гледаш но е многу досаден, кружење околу стол.

Kajgana Shop

На врв Bottom