- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.406
- Поени од реакции
- 10.711
Америка беше, а Македонија е про-американска.Дали тоа Македонија била во војна со Виетнам а ја да не знам?![]()
Него остај политики, за филм е потфорумов.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Америка беше, а Македонија е про-американска.Дали тоа Македонија била во војна со Виетнам а ја да не знам?![]()
Него остај политики, за филм е потфорумов.Волкот од Волф Стрит.Дечки ми треба некој филм/документарец со поучна соодржина за бизнис сферата, пример: патот до успехот, поучни говори,воздигнувања,совети ....
Ако имате на ум нешто квалитетно пишете : )
Фала.

Не дека е баш ова што го бараш ама The Big Short, Wall Street...Дечки ми треба некој филм/документарец со поучна соодржина за бизнис сферата, пример: патот до успехот, поучни говори,воздигнувања,совети ....
Фала.
Дечки ми треба некој филм/документарец со поучна соодржина за бизнис сферата, пример: патот до успехот, поучни говори,воздигнувања,совети ....
Фала.
A која е приказната?Ме мава хајп за Arrival па земав да ја читам приказната што е инспирација за филмот

6 имам гледано до сега од овие 85, вклучувајќи го и Ослободување на Скопје. Тие три што ги спомнав ми беа најубави, ама ете, ако сакаш да издвојам еден, нека биде шведскиот.Кој би го издвоил како најдобар од овие? Секако ако си ги гледал сите, ако не тогаш ништо.![]()