Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.669
- Поени од реакции
- 31.904
Fundamentals добар. Интерсен филм, по малку предвидлив но ок е скроз. Вреди да се погледне. Имаше по некои така јакички сцени, имаше и клишеа и така.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Дали тоа Македонија била во војна со Виетнам а ја да не знам?Има торенти на Замунда од серијана на Вуди.
Туку ова Ким Јонг ни го нападна форумот или Виетнамците се реваншираат за војната?![]()

Америка беше, а Македонија е про-американска.Дали тоа Македонија била во војна со Виетнам а ја да не знам?![]()
Него остај политики, за филм е потфорумов.Волкот од Волф Стрит.Дечки ми треба некој филм/документарец со поучна соодржина за бизнис сферата, пример: патот до успехот, поучни говори,воздигнувања,совети ....
Ако имате на ум нешто квалитетно пишете : )
Фала.

Не дека е баш ова што го бараш ама The Big Short, Wall Street...Дечки ми треба некој филм/документарец со поучна соодржина за бизнис сферата, пример: патот до успехот, поучни говори,воздигнувања,совети ....
Фала.
Дечки ми треба некој филм/документарец со поучна соодржина за бизнис сферата, пример: патот до успехот, поучни говори,воздигнувања,совети ....
Фала.
A која е приказната?Ме мава хајп за Arrival па земав да ја читам приказната што е инспирација за филмот