H
Ама ме прелажа, филмот е смечеSolace.2015.720p.BluRay.X264-AMIABLE
da vidime A Hopkins kako se drzi
Dheepan го ставив, а In the heart of the sea го имам одамна уште кога излезе онаа слика по интернет колку е ослабен Крис за улогата, делува интересно.@HoT IcE јас не изгледав многу од новиве што излегоа пред се зашто наизлегоа скринери за номинираниве Оскаровци, а не ми се гледаат на кака снимка, али од тоа што има излезено добра снимка,The Little Prince и Man Up би ги препорачал, а на watchlist стај си ги In the heart of the sea и Dheepan за кои уште нема добра снимка.
Инаку последно што изгледав е скринерот од Bridge of Spies на Спилберг. Само седмица од мене, евентуално 7.5/10. Колку и да го поштувам Том Хенкс, не заслужува да биде номиниран за филмов, немаше некоја улога, а филмов ми беше ептен Арго-лајк.
Добра атмосфера имаше, сценографија, костими, го има Спилберг тој сенс внесено како старите политички трилери од 80-тите, Том Хенкс си беше океј, али на крај филмот ко целина ми беше само океј, а не за Оскар.
Ќе направи пари филмот. Предходно беше пуштен во 4 кина само колку да исполни одредени услови за да биде земен во предвид за оскарите. Тек на 8ми јануари е проширен од 4 на 3375 кина.Сепак
U.S. Box Office: ‘The Revenant’ Chases $37 Million, Likely Topping ‘Force Awakens’
Veke go srushi Avatar na box office vo Us.Ќе направи пари филмот. Предходно беше пуштен во 4 кина само колку да исполни одредени услови за да биде земен во предвид за оскарите. Тек на 8ми јануари е проширен од 4 на 3375 кина.
Овој викенд беше премиерата на The Force Awakens во Кина, ќе добие дополнителен буст за рушење рекорди.
$$
Од 1 ред карпет и фешн срања, од 2 почнува шоуто и Рики Џервејсод колку почнуваат глобусиве и ќе пушти ли некој стрим за гледање??
Не ми е гледан најновиот но нема утка со Tarantino, освен Death Proof сите филмови му се топ.Само тарантино можи да ме залепи за стол 3 саати и меѓувреме да немам нагони за да кружам околу него.
Многу солиден филм