Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Овој баш синоќа го ставив на спуштање, го видов на некоја листа. Збор два за филмов?
Mnogu tezok za gledanje, barem mene mi bese, nagraduvacki e ako izdrzis do kraj, ama ne e toa toa ko voobicaenite takvi.
Od onie e, koi se smetaat kako "iskustvo", ne gledanje film.
Jas ne go preporacuvam, ama zadovoli si ljubopitnosta ako ti se rizikuva.

@Malcolm van den Сабаховић da se javi da go odbrani molime lepo, avatar mu bese ako ne se bunam neso. :D

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Мастерминд сериозно се сменија времињата а со тоа и значењата по што тоа он заслужи да се носи со тоа мастерминд

[DOUBLEPOST=1427818800][/DOUBLEPOST]
Mnogu tezok za gledanje, barem mene mi bese, nagraduvacki e ako izdrzis do kraj, ama ne e toa toa ko voobicaenite takvi.

@Malcolm van den Сабаховић da se javi da go odbrani molime lepo, avatar mu bese ako ne se bunam neso. :D
Кружење е ?
Мртва тишина со демек високо значење без дијалози ?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
G

grande-juve

Гостин
+1... го глеав уште коа излезе пред 4-5 години, уникатен е ама не ми се свиѓаше, а искрено не го ни разбрав ако имаше нешто за разбирање...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Навратив тука да ви дадам еден предлог од мене, ново филмче, интересно и не многу долго. Paddington
Интересни дешавки има како за едно мече, можеби не многу реални но ќе ви се допаднат секако. Ѕирнете го ако можете :)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Интересен ми беше Big Eyes само Christoph Waltz некако ми беше недоволно уверлив во улогата, не дека беше лош туку не одговараше. Amy Adams од друга страна беше одлична, можеби една од најдобрите актуелни актерки заедно со Naomi Watts, Cate Blanchett и Jessica Chastain.
Баш со тај збор би го опишал и јас, интересен. Не сум сигурен дали ми се допадна или не бидејќи стилот во кој е направен ми беше како заебанција :)

Мислам дека од оваа приказна можеше да се изработи одлична и едноставна драма.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Баш со тај збор би го опишал и јас, интересен. Не сум сигурен дали ми се допадна или не бидејќи стилот во кој е направен ми беше како заебанција :)

Мислам дека од оваа приказна можеше да се изработи одлична и едноставна драма.
Да да, хуморот во втората половина на филмот беше overdone. И девојчето колку лошо глумеше аууу. :D

Инаку филмот беше ОК генерално. Плус се заљубив во сликите <3

B

Blade Torch

Гостин
Абе ... до кај се со снимањето на Rounders2 ? Не е ни почнато ? Од кога го најавуваат :mad: ! Ќе си го слегнам првиот дел , да го изгледам по... над 10ти пат. :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
the gambler dobar.. troa losicok kraj ali me me drzese on the edge mnogu od vremeto pa se drznav da mu staam 4/5.. sepak los kraj. Steta.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Немам ништо изгледано после Интерстелар. :(
Саундтракот го слушам секој ден, hatts off for Hans Zimmer.

Само The Maltese Falcon ми е во компјутерот, некој збор од искусниве филмомани што го имаат изгледано моЉим лепо.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.728
Поени од реакции
12.758
Немам ништо изгледано после Интерстелар. :(
Саундтракот го слушам секој ден, hatts off for Hans Zimmer.

Само The Maltese Falcon ми е во компјутерот, некој збор од искусниве филмомани што го имаат изгледано моЉим лепо.
Најдобриот на Хамфри. Толку од мене :)

Kajgana Shop

На врв Bottom