- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.339
- Поени од реакции
- 10.538
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
>150 денари во вторник
Не.Излезе ли „До Балчак“ на торент ?
Соба со пијано го нема од пред 4 години премиера што имаше, ти До балчак го чекаш.Излезе ли „До Балчак“ на торент ?
Овој баш синоќа го ставив на спуштање, го видов на некоја листа. Збор два за филмов?99. Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives (2010) - 3
Овој баш синоќа го ставив на спуштање, го видов на некоја листа. Збор два за филмов?
Mnogu tezok za gledanje, barem mene mi bese, nagraduvacki e ako izdrzis do kraj, ama ne e toa toa ko voobicaenite takvi.
Od onie e, koi se smetaat kako "iskustvo", ne gledanje film.
Jas ne go preporacuvam, ama zadovoli si ljubopitnosta ako ti se rizikuva.
@Malcolm van den Сабаховић da se javi da go odbrani molime lepo, avatar mu bese ako ne se bunam neso.![]()
+1... го глеав уште коа излезе пред 4-5 години, уникатен е ама не ми се свиѓаше, а искрено не го ни разбрав ако имаше нешто за разбирање...Mnogu tezok za gledanje, barem mene mi bese, nagraduvacki e ako izdrzis do kraj, ama ne e toa toa ko voobicaenite takvi.
Od onie e, koi se smetaat kako "iskustvo", ne gledanje film.
Jas ne go preporacuvam, ama zadovoli si ljubopitnosta ako ti se rizikuva.
Баш со тај збор би го опишал и јас, интересен. Не сум сигурен дали ми се допадна или не бидејќи стилот во кој е направен ми беше како заебанцијаИнтересен ми беше Big Eyes само Christoph Waltz некако ми беше недоволно уверлив во улогата, не дека беше лош туку не одговараше. Amy Adams од друга страна беше одлична, можеби една од најдобрите актуелни актерки заедно со Naomi Watts, Cate Blanchett и Jessica Chastain.