Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
1596b2dd5f9ece66d7d7479ec0c15766.jpg
>150 денари во вторник
>богат сум

Мала измена во деловникот

fldit1.jpg

+
Lost.in.Translation-Си растури поштено

Whisper02.jpg

и сега на вот изгледа од филмов му е аватарот а типката ми личеше на натали портмант :гик:упдате сеа проверив па и била она :pos:твистови насекаде

Pans.Labyrinth-

"Why so serious!"
He sticks the blade in my mouth.
"Let's put a smile on that face!"
And... Why so serious?

Captain_Vidal_slashed_across_the_face.png

A Christmas Story-Хахах добар (y)

космонаут

Randy-Snow-Suit-A-Christmas-Story-2.jpg

Излезе ли „До Балчак“ на торент ?

Интересен ми беше Big Eyes само Christoph Waltz некако ми беше недоволно уверлив во улогата, не дека беше лош туку не одговараше. Amy Adams од друга страна беше одлична, можеби една од најдобрите актуелни актерки заедно со Naomi Watts, Cate Blanchett и Jessica Chastain.

Овој баш синоќа го ставив на спуштање, го видов на некоја листа. Збор два за филмов?

Mnogu tezok za gledanje, barem mene mi bese, nagraduvacki e ako izdrzis do kraj, ama ne e toa toa ko voobicaenite takvi.
Od onie e, koi se smetaat kako "iskustvo", ne gledanje film.
Jas ne go preporacuvam, ama zadovoli si ljubopitnosta ako ti se rizikuva.

@Malcolm van den Сабаховић da se javi da go odbrani molime lepo, avatar mu bese ako ne se bunam neso. :D

Мастерминд сериозно се сменија времињата а со тоа и значењата по што тоа он заслужи да се носи со тоа мастерминд

2a6pk3q.jpg
[DOUBLEPOST=1427818800][/DOUBLEPOST]
Mnogu tezok za gledanje, barem mene mi bese, nagraduvacki e ako izdrzis do kraj, ama ne e toa toa ko voobicaenite takvi.

@Malcolm van den Сабаховић da se javi da go odbrani molime lepo, avatar mu bese ako ne se bunam neso. :D

Кружење е ?
Мртва тишина со демек високо значење без дијалози ?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
+1... го глеав уште коа излезе пред 4-5 години, уникатен е ама не ми се свиѓаше, а искрено не го ни разбрав ако имаше нешто за разбирање...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Навратив тука да ви дадам еден предлог од мене, ново филмче, интересно и не многу долго. Paddington
Интересни дешавки има како за едно мече, можеби не многу реални но ќе ви се допаднат секако. Ѕирнете го ако можете :)

Интересен ми беше Big Eyes само Christoph Waltz некако ми беше недоволно уверлив во улогата, не дека беше лош туку не одговараше. Amy Adams од друга страна беше одлична, можеби една од најдобрите актуелни актерки заедно со Naomi Watts, Cate Blanchett и Jessica Chastain.
Баш со тај збор би го опишал и јас, интересен. Не сум сигурен дали ми се допадна или не бидејќи стилот во кој е направен ми беше како заебанција :)

Мислам дека од оваа приказна можеше да се изработи одлична и едноставна драма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom