Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

H

HoT IcE

Гостин
Се сеќавам баш кога го избраа Рајан Рејнолдс се за у Х Мен Орицинс као лош Дедпул бил. Жими тасето, најбољи лик е, мислам да барале подобар нема, плус таков глас има :D

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Stonehearst Asylum(2014)-Потценето луѓе препорака од мене не очекувајте брејвик ама добар е (y)

Primal.Fear-Нортон вади бољи ликови кога треба да игра двојен карактер него како поединец иако на крајот пак е он само гет ит :pos:

The.Last.King.of.Scotland-Премногу арго иако е пред арго премногу некако очекуван крај слепецот добро е му легна улогата некако извештачен да не кажам предвидлив крај можело кратења(ме замарат со кадри како цигани се смеат мислам океј е ама не ме замарај)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.204
http://cinema.jeuxactu.com/news-cinema-tom-hardy-va-jouer-dans-trois-autres-mad-max-25614.htm
Превод за оние што не парлаат - Ако Mad Maxot направи добра пара годинава, ќе има уште 3 дела. Самиот Том рече дека би играл и во следните делови, ако му понудат добра пара, зашто бизнис си е бизнис. А режисеров рече дека веќе имале готово сценарио и за петката, а за шестката бил само draft. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Како бе уште има хајп за Брзи и Бесни после 10 делови :facepalm:
Секогаш се забавни и полни со акција, за одмарање мозок. А сега хајпот е најмногу поради Пол...

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Predestination
triangle
timecrimes

= ?

Равенка со 3 непознати
Вкупниот збир од сите 3 е кој ?

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Мислам дека станав сопственик на темава како реднек на ранч анивеј

Vozvrashchenie [The Return] [2003]

Турвивор одлично препораката од пред 4 месеци изгледана :cuc::cuc:малку се измачив доека го најдов барај по торенти нигде не се води како ретурн ама у секој случај доста мрачно,тешки депреси,децава фантастични малиот искина на него беше ставен акцентот ама слабо приметен филмов 8-10 (y)

Ќе праиме муабет за други филмови има време сеа за препораки не пошто иам доста на листа ама ќе дојдат и русиве на ред
инаку забораив ова ми беше првенче од русиве :icon_lol:
Sergei M. Eisenstein,Andrei Tarkovsky,Andrey Konchalovskiy,Andrey Zvyagintsev i'm coming for you

Последно уредено:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
За Фокус некој да ми испрати во порака линк од торент со подобар квалитет?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850

Турвивор одлично препораката од пред 4 месеци изгледана :cuc::cuc:малку се измачив доека го најдов барај по торенти нигде не се води како ретурн ама у секој случај доста мрачно,тешки депреси,децава фантастични малиот искина на него беше ставен акцентот ама слабо приметен филмов 8-10 (y)

Ќе праиме муабет за други филмови има време сеа за препораки не пошто иам доста на листа ама ќе дојдат и русиве на ред
Sergei M. Eisenstein,Andrei Tarkovsky,Andrey Konchalovskiy,Andrey Zvyagintsev i'm coming for you
Има една трагична ситуација околу нештово. Главниот лик, не најмалиот, туку другото дете, по снимањето на филмот загинува на идентичен начин како почетната сцена од филмот од скокалната............

W

wicked_1

Гостин

Eisenstein и нeговите класици од пред 70 години тешко дека ќе ти остават некаков впечаток, подобро изгледај нешто од Aleksandr Sokurov.

Kajgana Shop

На врв Bottom