Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Гарантирам.

сФака част. :bravobe:

Ако не си го гледал/а ич не го ни пуштај ако очекуваш sci-fi , филмов е правен со 500 денара буџет у една куќа и исто еден хол што им изиграва вселенска институција. Приказна, ликови...ич не ни барај.

Ми се иде ко оној од нискоградба Битола да им речам "море мамицата у газо" на овие погоре што ги прочитав и се излажав си потрошив 2 саата од животот.

Оценка 0.001/10
Ме пресмеа посабаjлечки :pos:
Го немам уште гледано инаку :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Гатака остаа квалитетен впечаток, можеби е предвидлив на моменти, можеби клишеата и ефтините твистови го кочат малку, ама overall e добар филм, feel good моменти и приказна што интригира од сам почеток, воведот со нарацијата мене ме освои инстантно, третиот акт само потфрли и љубовната фора која ја исфураа но некако ми беше морална. И така, би му дал 4 од 5. Денес го гледав чисто за инфо, стално го мешав со некој и муабетиве ме бунаа и морав одново. Ама излезе прв пат. Кул.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Најдобрите линии ги имаше докторот, а последната "левак не го држи со десна" беше врв. Само во таа реченица имаше повеќе хумор од цел филм со Адам Сендлер

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
Гарантирам.

сФака част. :bravobe:

Ако не си го гледал/а ич не го ни пуштај ако очекуваш sci-fi , филмов е правен со 500 денара буџет у една куќа и исто еден хол што им изиграва вселенска институција. Приказна, ликови...ич не ни барај.

Ми се иде ко оној од нискоградба Битола да им речам "море мамицата у газо" на овие погоре што ги прочитав и се излажав си потрошив 2 саата од животот.

Оценка 0.001/10
Немој си го гледал Moon или The Man from Earth, за нив пак ќе мислиш дека со 10 денари буџет ги направиле.

Што подразбираш ти под сцифи? Ликови има, и тоа доста добро изградени, приказна има, не знам како не си ги нашол, стварно.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Си го пуштам Interstellar во дневна одвреме-навреме и баба ми се заинтересира. Почнав да и го раскажувам и не можев, изгубив воздух додека раскажував и прекинав.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Ќе ме банират ако им објаснам што е wormhole.:pos:

Сепак форумов има граници несакам да ги поминам бидејќи може да ми биде одземено државјанството

Има една работа а тоа е КРИВО ми е кога ќе видам добар актер и добра глума у промашен филм тоа ме боли стварно сакам се на куп да биде добро скоцкано што ќе се случи со филмов(Предвидување истото немора да е точно иако ќе звучам многу уверливо во кажувањата) Џејки е крал нема збор девојчево ќе се вади на емоција млада надежт незнам ќе видиме 50 сент сериозно ? нека иде да глуми гангста у друг филм промашеност оној слепецот од the last king of scotland по прдешка актер нема да се појави промашен е од раѓање премногу промашеност на купче премногу заклучоци од 2 минути don't judge a book by its cover океј останува да видиме октомври-ноември за истово ќе збориме

Чао

Последно уредено:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Big.Eyes.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS

H

HoT IcE

Гостин
Колку ме хајпна трејлеров за Southpaw леле! Одвај чекам! Плус Џејк!!

Kajgana Shop

На врв Bottom