СЕ ИЗВИНУВАМ ЗА ПРАЗНИТЕ МУАБЕТИ, О СОДРЖАЕН ДИСКУТАТЕРУ!освен мсн муабети у претходните постови интерестелар малку распали 2-3 страни и толку згасна и на пиреатебај гледам не е толку баран слабо некако
мојот статус кроз меме коа гледам празни дискуси
Ми делува наивно и не ми се допаѓа кастингот.guardians of the galaxy meets wreck it ralph
А да образложиш збор-два повеќе зошто сметаш дека е срање? Само за тоа што тебе не ти се допадна и автоматски му залепи етикета! Браво!Од чистокрвно помодарство, зашто сакам да бидам кул и да се фалам додека споделувам мислења за уметнички филмови додека сум во друштво, и покрај бројните негативни коментари решив да го пуштам Birdman. После 30 минути и наплив на надеж во два-три наврати дека конечно ќе се закачам за филмот, давајќи му шанса, сфатив дека залудно се напрегнувам и си ја мачам волјата.
Неверојатно е какви срања се обидува некој да ни ги подвали со назнака "уметност", и како демек автоматски срањето добива на вредност. Срањето си е срање секако, макар и "уметничко".
Тоа е субјективно мислење така што не гледам зошто не може да го нарече срање.А да образложиш збор-два повеќе зошто сметаш дека е срање? Само за тоа што тебе не ти се допадна и автоматски му залепи етикета! Браво!
guardians of the galaxy meets wreck it ralph