Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
:oops::(

Од друга страна, поарно што не отидов во кино. Барем се исплакав на раат дома. :D
Би се согласил за било која друга драма ама верувај овој да се гледа во кино има далеку поголем импакт. Звукот во Cineplexx и големиот екран направи да се чуствувам како таму да сум, се соживеав ептен. Башка имаше ефекти и кадри лудило.

Можам да замислам како е да се гледа во IMAX, штета што немаме.

Утре ќе си го репризирам, до сега имам seeded 80GB. :D

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.955
Поени од реакции
6.832
Ја среќа со девојче бев на Интерстелар па на крај се штипев да не пуштам солза пред неа иначе кузнае што ќе се десеше........ ќе се пичкосав :icon_mrgr:

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Го глеав Интерстела и дома,може ќе звучи глупо и веќе видено ама чуството кое го осетив излегувајќи од кино пред 5 месеци коа го видов прват неможе да се опише,звучните и визуелните ефекти кои ги доживеав у Синеплекс се светлосни години од тоа шо може да се осети гледајќи го дома.Тие што не искористиле шанса да го видат у кино никогаш нема да сватат за шо зборам.Ова е филм кој по дефолт се гледа у кино и точка.Се друго не се важи

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.317
Поени од реакции
30.667
Е нема да плачам на Интерстелар! :P

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Темава изгуби активност зашто уште сите плачат за ИНТЕРстелар?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
Не туку мртов период е нема ниеден филм што вреди за дискусија, освен крајно артистички инди филмови кои се whatever.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.847
Прееска ко легнав кај 11 и ко станав кај 15 сатот, сонував како го спасувам Вил Смит во I am legend. И таман да ме касни едно зомби се разбудив. Пред то се живо и диво истепав, али замор........дебел, трчај трчај не се дотрчува, плус в сон, апла не се дотрчува.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Прееска ко легнав кај 11 и ко станав кај 15 сатот, сонував како го спасувам Вил Смит во I am legend. И таман да ме касни едно зомби се разбудив. Пред то се живо и диво истепав, али замор........дебел, трчај трчај не се дотрчува, плус в сон, апла не се дотрчува.
I placheshe? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom