Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
знам дека фразава е клише ама да не те допре ова треба да си камен(у кино се воздржав со крајни сили) у соба се ослободив(иде дунав колку може ќе се спасиш)
Филм. Филм над филмовите.
Ама фали сцената после со ќерката. Кога ќе му каже дека и е роденден и дека би биле иста возраст.
А и претходната со црнецот што ги чекал 20 години.

Имам проблеми со дишење. Грутки.

Последно уредено од модератор:
Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Верзијата од 8.75гб ја има на Замунда, на кик асс нема воопшто сидери.
Добра е? :)

Таман ослободив 15 гб за верзијава од rarbg, ете погоре напиша некој дека лоша била (n)

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Не е проблем и некоја друга ако е, слободно сугерирајте, само да е ок. :)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Добра е? :)

Таман ослободив 15 гб за верзијава од rarbg, ете погоре напиша некој дека лоша била (n)
Да добра е снимката, ем нема да чекате 3 дена за да се спишти филмот. Јас сум на Телекабел и ете за 2 ипол часа се симна целиот.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Филм. Филм над филмовите.
Ама фали сцената после со ќерката. Кога ќе му каже дека и е роденден и дека би биле иста возраст.
А и претходната со црнецот што ги чекал 20 години.

Имам проблеми со дишење. Грутки
.
Знам па сакав тој дел да го исечам и на друг линк да го пуштев ама ако направев цело да го пуштам многу долго требаше двата дела да ги исечам-спојам ама незнаев програм

Последно уредено од модератор:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
Zapaзете на спојлери, прееска излезе, Анон ти се испуштило. За сцената мора да се согласам, конкретно она ми го направи број еден филмот за годината. Ја искрено не можев да се воздржам, ми се имаше десено еднаш само на Six Feet Under од толку гледани ствари, ама на сценава едвај се воздржував, ме фати незгодното, мрдам малку лево десно и имам пишано ова, девојка ми ме стиснала за рака со цела сила и липа, и толку од моето воздржување. Втора ствар на која ми потекло солза. Ми беше чудно како се воздржуваат луѓето, ама кога видов и дека на Хобитот плачеа девојки си реков сите сме чудни на некој начин. :D

А форите дека јифи се симнува за побрзо, не чинат уопште.. не зед, не е 3 дена, 6 часа е, го ставив пред 4, ручав, дремнав, се туширав и еве ќе му седнам, ама јас зборам за 45 гига, да не го симнеш од 5 до 10 гига x264 1080p риповите е грев. Кажете им чао на коцките.

За тие што не сфаќаа зашо Бомбастичниот ми е омилен тука и зашо ви реков ќе ме наследи е поради тоа што кога побарав торент од приватен тракер само од него добив порака. Ме потсети кога пред некои 5 години Ио бараше линк од серии и му дадов јузер од аренабг и до ден денес уште ме сака за тоа. Така и Бомба. Историјата се повторува. <3

PS site koi ke go izledaat preporacuvam da ja citnat temata bez spojleri, konkretno od ova mislenje, padnaa mnogu kvalitetni diskusii i mislenja.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.847
И ја заплакав на сцената, чекав барем двајца да кажат. :D А до мене колешка шо сакав да ја е*ам... Уште ја неам, појма неам оти.
Oти плачиш пред незе, ете зато

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Top five :aplauz: Не толку претенциозен како Birdman а успеа низ хумор скоро еднакво да долови поента.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
ама незнаев програм
mkvtoolnix
addни го видеото, оди во global табот, split mode by parts based on timecodes xx:xx:xx-xx:xx:xx start muxing и пресечен ти е делот
Zapaзете на спојлери, прееска излезе, Анон ти се испуштило.
абе ми текна откога го постирав ама не знам си реков ај одамна беше во кино ама знам дека голем дел и сега ќе го гледаат.. требаше да го едитирам, сори.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Баш сега ли најдоа да излегуваат квалитетни снимки од филмовите, коа имаме тро повеќе да учење.. Ебаго, па ли последен ќе го гледам интерстелар :/

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Надоврзување само мало не се глупирајте искрено да чекате до Март 2015 идете си у кино вреди за секој денар
:oops::(

Од друга страна, поарно што не отидов во кино. Барем се исплакав на раат дома. :D

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641

Kajgana Shop

На врв Bottom