Zapaзете на спојлери, прееска излезе, Анон ти се испуштило. За сцената мора да се согласам, конкретно она ми го направи број еден филмот за годината. Ја искрено не можев да се воздржам, ми се имаше десено еднаш само на Six Feet Under од толку гледани ствари, ама на сценава едвај се воздржував, ме фати незгодното, мрдам малку лево десно и имам пишано ова, девојка ми ме стиснала за рака со цела сила и липа, и толку од моето воздржување. Втора ствар на која ми потекло солза. Ми беше чудно како се воздржуваат луѓето, ама кога видов и дека на Хобитот плачеа девојки си реков сите сме чудни на некој начин.
А форите дека јифи се симнува за побрзо, не чинат уопште.. не зед, не е 3 дена, 6 часа е,
го ставив пред 4, ручав, дремнав, се туширав и еве ќе му седнам, ама јас зборам за 45 гига, да не го симнеш од 5 до 10 гига x264 1080p риповите е грев. Кажете им чао на коцките.
За тие што не сфаќаа зашо Бомбастичниот ми е омилен тука и зашо ви реков ќе ме наследи е поради тоа што кога побарав торент од приватен тракер само од него добив порака. Ме потсети кога пред некои 5 години Ио бараше линк од серии и му дадов јузер од аренабг и до ден денес уште ме сака за тоа. Така и Бомба. Историјата се повторува. <3
PS site koi ke go izledaat preporacuvam da ja citnat temata bez spojleri, konkretno od ova
mislenje, padnaa mnogu kvalitetni diskusii i mislenja.