Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу добар филм. Гледај го обавезно.Дечки некој го памти Signs со Мел Гипсон? Јас се сеќавам у видеотека кога идев на времето стоеше одма до врата и никако не го земав да го гледам. ДОбар ли е или ?
значи слабо стоиш со ноариa walk among the tombstones, многу јак, не е како такен туку има мрачни елементи, прв пат у филм гледам некој да следи некого и у исто време него да го следат. сфашта
Ти немаш. Тој развали.Ne mi bese oscar worthy. Ne znam sto se ispopalifte, rabotel 4 casa so doktor.. golem tasak, ja poise vreme iam vezbi na faks pa pa vrska neam.
Да не знае некој од каде е ова
и двајцата се од оффице едниов е Ed Helms за другиот незнам као му беше името
моментот од каде е сценава филм-серија? и дали во тој момент се спомнува амбиент музик или чисто авторот ја искористил сцената за да го напише тоа?
![]()
od office e scenata, ovoj ed idese so erin ama posle ovaa pocna da ide so toj so sviri.. scenata se odviva u negova kuka koja bese puna japanski stvari a ed se naprai kofte od eden takov pijalk, ima i muzika da.. od 8.a sezona e mislam.. ne mozam od mob da vidam
http://www.imdb.com/title/tt1752582/?ref_=ttep_ep8
Се сложувам комплетно, не дека The Theory of Everything е срање ама стварно не нуди нешто што би го квалификувало за во трка за најдобар филм. Најобичен трибјут филм, ништо повеќе од тоа.Најтрагично е кога актер ќе даде се од себе а филмот воглавно ќе биде срање. Не сум го гледал The theory of everything, не зборувам за него, еве најсвеж пример ми е Nightcrawler, Дони Дарко си изглуми перфект а филмот беше горе-долу срање.
Џаред Лето има 40 кила качено за да го глуми убиецот на Џон Ленон и никој веќе не се сеќава на филмот.