dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.400
- Поени од реакции
- 85.351
Дај некоја ваква сторија и за Forrest Gump. Интерстелар е sci-fi ама во него има помалкy fi одколку во горе наведениот
Како фан на кецот, двојката беше далеку полоша. Имаше добри моменти, ама у целина беше послаб од кецот бар 2 оцени.Продолжението на Дисспиакбл беше топ
Да, бе стварно...заборавив
Али ипак приквелов е оригинал..или има Петар Пан origin приказна како на трејлеров пред филмов ??
И двата се подеднакво добри, башка вториов го имаше El Macho и повеќе смешки, но малку поглупа приказна. Но зарем на некој му е битна приказната во анимираниве?.Како фан на кецот, двојката беше далеку полоша. Имаше добри моменти, ама у целина беше послаб од кецот бар 2 оцени.
Zedd, види, уметноста не се базира на физика ни подлегнува на некакви закони и не смее да се бара логика во неа.Дај некоја ваква сторија и за Forrest Gump. Интерстелар е sci-fi ама во него има помалкy fi одколку во горе наведениот
Се сложувам, мене ме нервира дволичноста што се бара 100% реалност во сај фај филмови како Гравити и Интерстелар а од друга страна нема никакви коментари за тоа колку е возможен некој филм што се продава како (реална) драмаZedd, види, уметноста не се базира на физика ни подлегнува на некакви закони
Балканкан е сатирична комедија/драма и може да си дозволи такво нешто. А ако некој филм сурова, мрачна и сериозна атмосфера ондак се бара реалност, рацете на режисерот и сценаристите не смеат да им бидат толку одврзани, бидејќи во спротивност ќе ја изгуби сериозноста. Иначе не сум го гледал Interstellar и не знам конкретно за што станува збор, онака општо зборам.Zedd, во наративот на Балканкан, Дон Вито Џеновезе вели дека скокнал во Јадранско море, пливал, пливал, пливал и на крај допливал во Италија. Дали ти мислиш дека тоа е возможно?
Sally Sparrow!е ова е трејлер што нема да дознаете скоро ништо, од данецот Томас Винтерберг (режисер на легендарниот The Celebration и Jagten/The Hunt филмот што беше доста популарен на форумот)! Штета што пролетта има премиера инаку сигурно би влегол во Оскаровска трка... Кери
Не зборуваме за Интерстелар, за Форест Гамп зборуваме (пак).Балканкан е сатирична комедија/драма и може да си дозволи такво нешто. А ако некој филм сурова, мрачна и сериозна атмосфера ондак се бара реалност, рацете на режисерот и сценаристите не смеат да им бидат толку одврзани, бидејќи во спротивност ќе ја изгуби сериозноста. Иначе не сум го гледал Interstellar и не знам конкретно за што станува збор, онака општо зборам.
Што знам може ќе ги гледам пак, да видам сега по подолго време како ќе ми се свиѓаат, ама со двојката дојде и хајпот, претходно кецот никој не го знаеше, бар кај нас, а со тоа ми се набилдаа и очекувањата.И двата се подеднакво добри, башка вториов го имаше El Macho и повеќе смешки, но малку поглупа приказна. Но зарем на некој му е битна приказната во анимираниве?.
Исто и двата How to Train Your Dragon се добри. Реткост вториот филм да го одржи квалитето ама изгледа на цртаниве им успева.