dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.400
- Поени од реакции
- 85.351
Не бе нема потреба, твој став и мислење си е, ама сепак треба да го образложиш подобро.Гледаме сте зборале за Блејд Ранер погоре. Шознам... Разбирам се тоа влијателен филм, длабока филозофска етичка тематика, ова она... Ама некако мноооооогу бааааавно ми се развиваше приказната, колку и да е добра атмосферата, не е доволна за да ми го задржува вниманието на 100%. Искрено не уживав премногу во филмов. Крајот ми беше многу добар tho. 7/10... 7.5 ajде ради крајот.
Ајде фрлајте ги камењата спремен сум
Приказната ми беше некако многу едноставна и праволиниска за sci-fi филм. Ништо посебно не се случи нити пак имаше некој посебно интересен дијалог, освен тој на крајот со Рој. Некако...незнам, ми немаше супстанца. Филмот многу повеќе беше фокусиран на атмосфера и ефекти отколку на приказна. А ефектите во тоа време можда биле нешто посебно и невидено ама од денешна гледна точка не ме импресионираа.Не бе нема потреба, твој став и мислење си е, ама сепак треба да го образложиш подобро.
Реално, прв пат читам/слушам некој да коментира дека сторијата у Blade Runner се развива бавно, атмосферата напротив беше потешка пошо тоа е и целта на дистописките филмови.
Не знам зошто ама очекувам дека многу ќе му легне улогава.Џаред Лето ќе биде Џокерот во Suicide Squad
На Метју највише би му стоела улогата ја има фацата за Џокер ( онаа од стриповите ) и ќе одглуми на ниво.Не знам зошто ама очекувам дека многу ќе му легне улогава.
Да, ама искрено не би сакал Метју да го гледам како Џокер. Лето ми е баш убав избор, со кратка коса и нашминкан веруј ми дека ќе се изненадиш колку ќе го личи. Напротив што Лето е еден од оние глумци што знаат страшно да глумат фрикови.На Метју највише би му стоела улогата ја има фацата за Џокер ( онаа од стриповите ) и ќе одглуми на ниво.
Не дека неможе да глуми али некако ми е многу бебешка фаца . Добро и Леџер беше таков али со шминка доста сериозно делувашеДа, ама искрено не би сакал Метју да го гледам како Џокер. Лето ми е баш убав избор, со кратка коса и нашминкан веруј ми дека ќе се изненадиш колку ќе го личи. Напротив што Лето е еден од оние глумци што знаат страшно да глумат фрикови.