Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.628
- Поени од реакции
- 59.490
James Franco го глумеше James Franco. Што не е јасно?
"Martin Luther King, Lyndon Baines Johnson and the civil rights marches that changed America." - плотов вришти.@dragonsky и @MyloXyloto - Ова е филмот за кој ви зборував дека заедно со Birdman и Boyhood и плус Imitation Game ја сочинуваат четворката (за сега) најголеми фаворити за Оскар за најдобар филм годинава: Selma.
Па како. Мора да се долови оригиналниот шмекПа му кажал некој дека филмов се гледа само за у кино...во кино има кино снимка..и ете ги поврзал работите
Ова ќе биде овогодишниот 12 Years a Slave. Не сакам да грешам душа на невидено, може стварно е некое вонсериско ремек дело, ама кога ја видов оценката на IMDB, а во предвидувањата го величаат ко Господ - истото го помислив."Martin Luther King, Lyndon Baines Johnson and the civil rights marches that changed America." - плотов вришти.
Мурика, фридом рајтс, патриотизам = оскар.
Не баш. Освен што стариот содржи тежок твист на крајот, а во новите веќе сме спојлерисани па го нема тој фактор на изненадување. Инаку новите се одлични.[DOUBLEPOST=1416198684][/DOUBLEPOST]Guardians of the Galaxy сакав и јас да му дадам 6/10... па кога почна да денса главниот лик на крајот, сцената беше толку глупава што одма му ја намалив на 4/10... за на крај во кредитите кога денсаше дрвото се згазив од смеење и му ја вратив шесткатаСепак сите делови можат да му се фатат на тој од 68'ма