Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.734
Поени од реакции
12.785
Мајмуните 2 стварно добар филм ... можда во некои делови послаб спрема првиот, али затоа во оние делови кога е добар стварно владее ... 9/10 ... Едино што ме изиритира од снимката е што немаше subtitles за sign language-от ( што беше пола од филмот ). Во главно не очекував вториот да е исто добар посебно сметајќи каков е Холивуд денес( римејк/прикуал ретко добри). Им се посреќи изгледа, дефинитивно заслужува трет дел таман да си ја завршат приказната како што прилега (y)

M

Mario Gómez

Гостин
Излезе The Hobbit: Desolation of Smaug на Extended верзија!
Ја гледаше, вреди да се спушти(има многу нови сцени)? Ја има у 3Д?[DOUBLEPOST=1414490164][/DOUBLEPOST]
Еве одличен торент, го спуштив синојќе сеа го стајв на ХДД и го пуштив на телевизор.

Снимката е одлична. ОДЛИЧНА! И превод англиски има!

Последно уредено од модератор:
I

izotop

Гостин
Последно го гледав Fighter со Кристијан Бејл и Марк Волберг. Само кога видов кој се глумци знаев дека ќе е закон филм. Глумат двајца браќа боксери, по вистинкса прича е правен филмот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
И American Hustle лани за многумина беше преценет па мене ми се допадна.
Рецимо да беше дозволено да се купи оружје на улица.
Рецимо да купев калаш.
Рецимо да купев калаш и ти да беше првиот што ме погледнал накриво.

Ме пратиш...?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Ја гледаше, вреди да се спушти(има многу нови сцени)? Ја има у 3Д?
Не знам колку нови сцени има но вреди да се симне, за еден месец и нешто ќе излезе новиот па овој ќе биде добро потсетување. Не го гледав, ќе му седнам мерачки денес или утре.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Мајмуниве 80% драма 20% акција = оцена 5
Мене па баш ова ми го одвои од генеричните блокбастери, баш убав и несекојдневен тек имаше дејствието во однос на тоа за каков филм станува збор.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Се сложувам, премногу драма. Првиот дел ми беше супер, овој онака едвај го догледав

Kajgana Shop

На врв Bottom