Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Добро 2014 сме, агресивен маркетинг со трејлери, рани неискрени рецензии и гостување на актери по шоуа и промовирање. Мора да се дигне хајп за филмовите да заработат повеќе.

Јас на секој филм му седнувам open minded, и да е преценет ако мене ми се допаднал ќе го пофалам и препорачам. Word of mouth е најбитно во случајов, не маркетингот.

Добро 2014 сме, агресивен маркетинг со трејлери, рани неискрени рецензии и гостување на актери по шоуа и промовирање. Мора да се дигне хајп за филмовите да заработат повеќе.

Јас на секој филм му седнувам open minded, и да е преценет ако мене ми се допаднал ќе го пофалам и препорачам. Word of mouth е најбитно во случајов, не маркетингот.
Супер за тебе дефинитивно си еден од ретките :D

Ама не ми беше муабетот за маркетингот, туку повеќе за фан бојсот на Нолан што ги има низ цел интернет и без разлика каков ќе биде филмот ќе го фалат како најдобар на сите времиња.

...што не значи дека нема можност да биде ептен добар филмов и покрај половичните рецензии (критичарите на Rotten Tomatoes му имаат дадено 7 fresh и 4 rotten рецензии до сега)

Инаку изгледа Бенедикт Камбербач ќе бил Dr.Strange. Арно за него.
Баш ме интересира дали може да го направат сличен на него, со брада, фриз и остало.
Strange_Vol_1_5_Textless.jpg

Баш ме интересира дали може да го направат сличен на него, со брада, фриз и остало.

Види му ја фацата...како створен за улогава е imo

Doctor-Strange-Movie-Actors-Benedict-Cumberbatch.jpg

само уште брадичка и поостар израз.

За жал мене ми заглави како Шерлок. Ова му иде како Хаус да зема да глуми сеа во блокбастер и да се препраам дека не е Хаус.
Штета.
И после Стар Трек ?
Еве сега има улога за Оскар во скоро време можда ќе ти се смени мислењето :)[DOUBLEPOST=1414443589][/DOUBLEPOST]
Е ај да не можат..холивуд е ова, ако сакаат ќе го направат да личи на Сузана Спасовска...косата и брадата бе.. :ROFLMAO: :D

Mississippi Burning (1988)

Не ми беше гледан филмов, и онака вчера го здогледав дури листав и го изгледав. Одлична мистерија која на моменти во атмосферата ми заличи како мешавина од Twin Peaks и True Detective. Ми се бендиса (не)хемијата меѓу главните ликови :D Ова не го поставив пошто во поголемиот дел од филмот не се согласуваа околу начинот на работа, што впрочем добро ја исцртуваше разликата меѓу нив.

И после Стар Трек ?
Еве сега има улога за Оскар во скоро време можда ќе ти се смени мислењето :)

Mи се допадна како изглуми, ама не се ни сеќавам на ликот веќе... сеуште ми е Шерлок таа фаца.
Треба почесто да го гледам во повеќе проекти за да ми се изгуби чувството ваљда.

Жално е филмов на WEB-DL да се гледа, ќе си почекам уште некој ден за Blu-ray.

Му се спремаат другариве... како да им удрам корпа кажувај! Сакам и ја Блу да го гледам. :D

Инаку webdl снимките ми се сосема во ред за други филмови кои не ми се чека, подобри се од сите двд и хд рипови. И барем се на цел екран.
Webdl 1080 e пролазно.

@Pluh dali go gledase Life After Beth? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom