Повторно актуелна за продажба 8000 МК фанови.Продавам фејсбук страна со 7500 мк фанови. Понуди во ПП.
Јас сум заинтересиран!Се продава фејсбук страна со 11700 лајкови, 99% се македонски. Страницата е стара 1 година и е користена за веб сајт од информативно - забавен карактер. Исто така можно е покрај страната да се купи и веб сајтот. Повеќе инфо пп.
П.С. Да напоменам дека сите лајкови се добиени преку фб буст и за истите имам доказ колку е платено и кога
Јас сум заинтересиран!Се продава фејсбук страна со 11700 лајкови, 99% се македонски. Страницата е стара 1 година и е користена за веб сајт од информативно - забавен карактер. Исто така можно е покрај страната да се купи и веб сајтот. Повеќе инфо пп.
П.С. Да напоменам дека сите лајкови се добиени преку фб буст и за истите имам доказ колку е платено и кога
Јас сум заинтерсеиранПродавам 2 фб страни, 53.5k и 42.2k и неколку профили . За подетални информации пишете ми.
Одма сакам да ти ја купам dimitarcoder.official@outlook.comПродавам фејсбук страна со 7300 лајкови, стара е 3-4 години
sakam da ti ja kupam stranata mi treba itno koa e tvojata ponuda?Се продава фејсбук страна со 11700 лајкови, 99% се македонски. Страницата е стара 1 година и е користена за веб сајт од информативно - забавен карактер. Исто така можно е покрај страната да се купи и веб сајтот. Повеќе инфо пп.
Одма сакам да ти ја купам dimitarcoder.official@outlook.com
ova mi e mejkot pisi mi mi podetalni informacii da se razbereme so kako
Автоматски споено мислење:
sakam da ti ja kupam stranata mi treba itno koa e tvojata ponuda?
Јас сум заинтересиран!
Kolku pari ?
vo imboh exstra za kess za zamena drugaeKoja e cenata ?
Kolku e cenata ?
Kolku pari ?
Нема опција да ти се пише порака.Instagram strana za prodazba. 14.7 K followers. Kontaktirajte me
Дај линк во Пм.Instagram profil 14.7 K za 2000 den go davam?