Фан клуб: Партизан!

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
Radical Boy
ko prvo :aplauz: za trudot ama prijatelce ja neznam od kaj ti e stavot deka onie sto navivaat za Partizan se srbomani togas sto se onie sto navivaat za mancester, milan, real, baern,zenit,lakers itn
a prasa zosto pomladive generacii navivaat za Partizan pa toa tesko deka nekoj bi mozel da ti go objasni koga ce se stvori ljubovta prema nekoj klub nema vracanje barem ti znaes kako e pretpostavuvam

utre:Partizan- AJ Milano 20:45 na A1

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Radical Boy
ko prvo :aplauz: za trudot ama prijatelce ja neznam od kaj ti e stavot deka onie sto navivaat za Partizan se srbomani togas sto se onie sto navivaat za mancester, milan, real, baern,zenit,lakers itn
a prasa zosto pomladive generacii navivaat za Partizan pa toa tesko deka nekoj bi mozel da ti go objasni koga ce se stvori ljubovta prema nekoj klub nema vracanje barem ti znaes kako e pretpostavuvam
Да, ама мене љубовта ми се створила кога сум одел и сум го гледал мојот тим во живо, лично и персонално.

Не ми ебеше муабетот за србомани, туку за лесно потпаѓање под нечие влијание...махери сме за тоа во државава. Има 14 години и навива за Партизан и гледај како се пали. Необјасниво...жално

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
da ama ako gledal na tv Partizan -zvezda i tatkomu cickomu komsijata postariot brat itn urlaat niz doma za Partizan pa znaes inaetot prorabotuva i stanuvas najgolem navivac na sprotivniot tim ili pa se vklucuvas vo navivanjeto i stanuvas odma tatkova gordost ili sram pa taka toa pocnuvas da go siris kon tvojte prijateli ti e te podrzuvaat ili se protiv tebe pa pocnuvaat da navivaat za sprotivniot tim itn. od koleno na koleno jebiga pak ce ti povtoram koga ce se stvori ljubovta prema nekoj klub nema vracanje

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
da ama ako gledal na tv Partizan -zvezda i tatkomu cickomu komsijata postariot brat itn urlaat niz doma za Partizan pa znaes inaetot prorabotuva i stanuvas najgolem navivac na sprotivniot tim ili pa se vklucuvas vo navivanjeto i stanuvas odma tatkova gordost ili sram pa taka toa pocnuvas da go siris kon tvojte prijateli ti e te podrzuvaat ili se protiv tebe pa pocnuvaat da navivaat za sprotivniot tim itn. od koleno na koleno jebiga pak ce ti povtoram koga ce se stvori ljubovta prema nekoj klub nema vracanje
Точно така браво за примеров што го наведе.Добро си знам по мојот случај љубовта кон Партизан ја наследив од дедо ми и татко ми кога и да играше Партизан знам кај мене уште кога бев мал имаше така повеќе народ од комшилук што навиваа за Партизан и тоа се женети луѓе навиваа како да се на стадион знам баба ми стално им цркаше да не се дерат пошто имаше мали деца во комшилукот што спијат вклучувајќи ме и мене.Кога пораснав кога почнав да созревам на некој начин и да ги разбирам работите како што треба почна љубовта кон Партизан со дресот на Ѓуровски кој за жал повеќе го немам се искина многу беше стар а јас го носев редовно со црно белиот шал итн итн така да кога уште мала ќе ти се нанесе таа љубов кој клубот после е е доцна да се откажеш.Јас искрено Вардар не сум го сакал никогаш ако е најдобар клуб со најдобра традицја и слично го мразев само заради Дарко Панчев и оној коментаторот Таско или како го викаа што се дереше како ненормален по телевизја, иако е најлегендарен клуб од кој излегле голем дел од нашите поранешни и сегашни фудбалски ѕвезди ете јас неможам да речам дека Вардар е моја гордос за мене македонска фудбалска гордос е мојот клуб Фк Тиквеш Кавадарци ако играат во трета лига но сепак редовно сум на утакмици и на сениорски и на младински дуели.:smir:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Абе се е во ред тоа,но јас неможам да разберам кога ке игра Партизан со некој Македонски клуб било да е Вардар,Работнички,Пелистер... да се навива за Партизан
е тоа не можам да го сватам

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Абе се е во ред тоа,но јас неможам да разберам кога ке игра Партизан со некој Македонски клуб било да е Вардар,Работнички,Пелистер... да се навива за Партизан
Грешка си ме сватил ако некој македонски клуб игра против Партизан еве како што за малце ќе се случеше оваа сезона со твојот Работнички ќе си навивав за Работнички секако првен националната гордост или тимот од својата земја па после сите други макар бил и Вардар иако не го сакам многу:smir:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Мојот предходен пост не беше стрикно наменет за тебе,зборев општо затоа што на пријателската утакмица лани мегу Вардар и Партизан имаше гробари од Македонија значи не срби кој навиваа за Партизан
Е за тие зборев бидејки стварно неможам да ги сватам

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
EPA J*BI GA I NE MOZES DA RAZBERES!!!

ABE EDNA RABOTA NEMOZAM DA RAZBERAM SITE NESTO ZBORAT ZA PATRIOTIZAM ZA TOA KOJ BIL SRBOMAN NEZNAM I MNOGU DRUGI SRANJA .DAJ BE LUGE SVESTETE SE MALCE!!!!!ABE HEROJ ILI PATRIOT NE SE STANUVA SO ZBOROVI KE PROPCUVAS KE IZVREGJAS ILI BILO SO PATRIOT SE STANUVA NA DELO NEDAJ BOZE DA SE VRATI 2001 AMA NA TOJ NACIN SE STANUVA I PATRIOT I HEROJ A NE ZA FUDBAL ILI BASKET SEKOJ SEKOGO VAKA MOZE I DA VREGJA I DA IZIGRAVA PATRIIOT POGOLEM OD DRUGIOT NELI E TAKA AMA NAJREALNO???I KOJ KOMU MOZE DA ZABRANI DA PISUVA NESO USTVARI TOA E I POENTATA NA OVIE FORUMI NE SE ZAMARAJTE SO NEPOTREBNI RABOTI.NIKOJ SIGURNO NEMA DA JA SAKA SRBIJA POVEKE OD MKD ALI NAVIVANJETO ZA NEKOJ KLUB NEMA BAS NIKAKVA VRSKA SO PATRIOTIZMOT.TOA E NESTO NEOBJASLIVO!!!!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ајде уште 10 мин и ке почне

Kajgana Shop

На врв Bottom