MA SVE NA KURAC PARTIZAN JE SAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAKA E ILI NE AKO NE E ZNACI LAZAT
MA SVE NA KURAC PARTIZAN JE SAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAKA E ILI NE AKO NE E ZNACI LAZAT
Да, ама мене љубовта ми се створила кога сум одел и сум го гледал мојот тим во живо, лично и персонално.Radical Boy
ko prvoza trudot ama prijatelce ja neznam od kaj ti e stavot deka onie sto navivaat za Partizan se srbomani togas sto se onie sto navivaat za mancester, milan, real, baern,zenit,lakers itn
a prasa zosto pomladive generacii navivaat za Partizan pa toa tesko deka nekoj bi mozel da ti go objasni koga ce se stvori ljubovta prema nekoj klub nema vracanje barem ti znaes kako e pretpostavuvam
Точно така браво за примеров што го наведе.Добро си знам по мојот случај љубовта кон Партизан ја наследив од дедо ми и татко ми кога и да играше Партизан знам кај мене уште кога бев мал имаше така повеќе народ од комшилук што навиваа за Партизан и тоа се женети луѓе навиваа како да се на стадион знам баба ми стално им цркаше да не се дерат пошто имаше мали деца во комшилукот што спијат вклучувајќи ме и мене.Кога пораснав кога почнав да созревам на некој начин и да ги разбирам работите како што треба почна љубовта кон Партизан со дресот на Ѓуровски кој за жал повеќе го немам се искина многу беше стар а јас го носев редовно со црно белиот шал итн итн така да кога уште мала ќе ти се нанесе таа љубов кој клубот после е е доцна да се откажеш.Јас искрено Вардар не сум го сакал никогаш ако е најдобар клуб со најдобра традицја и слично го мразев само заради Дарко Панчев и оној коментаторот Таско или како го викаа што се дереше како ненормален по телевизја, иако е најлегендарен клуб од кој излегле голем дел од нашите поранешни и сегашни фудбалски ѕвезди ете јас неможам да речам дека Вардар е моја гордос за мене македонска фудбалска гордос е мојот клуб Фк Тиквеш Кавадарци ако играат во трета лига но сепак редовно сум на утакмици и на сениорски и на младински дуели.:smir:da ama ako gledal na tv Partizan -zvezda i tatkomu cickomu komsijata postariot brat itn urlaat niz doma za Partizan pa znaes inaetot prorabotuva i stanuvas najgolem navivac na sprotivniot tim ili pa se vklucuvas vo navivanjeto i stanuvas odma tatkova gordost ili sram pa taka toa pocnuvas da go siris kon tvojte prijateli ti e te podrzuvaat ili se protiv tebe pa pocnuvaat da navivaat za sprotivniot tim itn. od koleno na koleno jebiga pak ce ti povtoram koga ce se stvori ljubovta prema nekoj klub nema vracanje
Грешка си ме сватил ако некој македонски клуб игра против Партизан еве како што за малце ќе се случеше оваа сезона со твојот Работнички ќе си навивав за Работнички секако првен националната гордост или тимот од својата земја па после сите други макар бил и Вардар иако не го сакам многу:smir:Абе се е во ред тоа,но јас неможам да разберам кога ке игра Партизан со некој Македонски клуб било да е Вардар,Работнички,Пелистер... да се навива за Партизан
е тоа не можам да го сватам
EPA J*BI GA I NE MOZES DA RAZBERES!!!Абе се е во ред тоа,но јас неможам да разберам кога ке игра Партизан со некој Македонски клуб било да е Вардар,Работнички,Пелистер... да се навива за Партизан
е тоа не можам да го сватам
pozzzzzzzz
Dragan Mance е флека на еден ѕид на автопатот кон Нови Сад..а инаку ова е подфорум за кошаркаEDEN E DRAGAN- DRAGAN MANCE