И тоа губеа 20-тина разлика и после тепаа!ови.
barem ima vrska so Partizan za razlika od predhodnite postovi alloooooo kaj sto se stavaat ciganski fudbaleri i muz. spotoviDragan Mance е флека на еден ѕид на автопатот кон Нови Сад..а инаку ова е подфорум за кошарка
Е за ова зборев во мојот пост. Партизан е условен со „ни„ која е скратена заменска форма од нас. Партизан е ваш? Како е тоа можно??? Ви тепа Партизан...тажно е да си македонец, сигурно кога ке тепа Македонија не викаш Ние тепавме, како што викаш за Партизан. Ок е да си навивач, но НИ е несфатливо. Неможам да ве сфатам, зашто толку туѓото се цени повеќе од нашето....аххххххпа како нема да тепат поносани од неверојатната публика која им даде максимална подршка , ај нека ни е честито победата
znaci jaka muda samo seljaci ispadnale tie so gi ukrale pasositeПартизанци ограбени, останаа без пасоши
Кошаркарите на Партизан успееја да извојуваат победа против милански Армани Џинс во третото коло од групата „Ц“ во Евролигата. Но покрај тешката победата, играчите, како и стручниот штаб на Партизан беа ограбени.
Крадците успеале да упаднат во станот на физиотерапевтот на „Црно белите“, Предраг Шапин, и притоа да украдат ситна сума пари и пасошите на целиот тим на Партизанци.
Тренерот на клубот, Душко Вујошевиќ апелираше до крадците да ги вратат пасошите во управата на клубот.
„Се надевам дека меѓу крадците има и некој навивач на Партизан, што не би ми се допаднало, но ако сепак има, апелирам да ни ги врати пасошите“, истакна Вујошевиќ на пресконференцијата после победата над Армани.
Партизан во следното коло се среќава со Паниониос, за нивна среќа натпреварот ќе се одигра на 13. ноември, до тогаш целата екипа ќе има веќе нови пасоши.
Тоа е жалното ЈБГ:pop::pop::pop:da ama ako gledal na tv Partizan -zvezda i tatkomu cickomu komsijata postariot brat itn urlaat niz doma za Partizan pa znaes inaetot prorabotuva i stanuvas najgolem navivac na sprotivniot tim ili pa se vklucuvas vo navivanjeto i stanuvas odma tatkova gordost ili sram pa taka toa pocnuvas da go siris kon tvojte prijateli ti e te podrzuvaat ili se protiv tebe pa pocnuvaat da navivaat za sprotivniot tim itn. od koleno na koleno jebiga pak ce ti povtoram koga ce se stvori ljubovta prema nekoj klub nema vracanje
Е за ова зборев во мојот пост. Партизан е условен со „ни„ која е скратена заменска форма од нас. Партизан е ваш? Како е тоа можно??? Ви тепа Партизан...тажно е да си македонец, сигурно кога ке тепа Македонија не викаш Ние тепавме, како што викаш за Партизан. Ок е да си навивач, но НИ е несфатливо. Неможам да ве сфатам, зашто толку туѓото се цени повеќе од нашето....ахххххх
И за тој со патриотските чувства, не туку кажувај гачки, не е муабетот за патриотизам или не, туку з анесфатливо идолизирање на нешто туѓо, притоа потценувајќи го своето.
И не ја гелдав утакмицава, знам само дека имало пресврт голем, криво ми е што не ја гледав, со квалитет може и не изобилувала, ама со добра атмосфера и тензија сигурно
Pali baklji u dnevna soba :pos2:македонец сум се радувам на секоја победа на македонија и ако сакаш кога ке играме македонија помини од кај струмица ке гледаме заедно и ке видаш како навивам
Викаш имаат желба за растење дечките :pos2::pos2::pos2: ами уште колку да му се сневиде нели му се доста и овие цм што ги имаат:pos2::pos2:Sergo Atuashvili, centar od Gruzije e nov igrac na Partizan
Visok 223 sm 23 godini
kako i Nemanja Besovic
visok 220 sm 16 god
najverovatno ovaa godina ce igraat za vtoriot tim pa ako gi bide od dogodina zaedno so Vranes lele
Vranes 231sm, Atushvili 223sm i Besovic 220sm (moze i da rasne uste) ce bide interesno