- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.898
Што ќе е на Сити?
После ова, стварно ќе пишам мејл до новите газди да се врати. Греота колку страдало копиленцево, а ние го бркавме како партал демек не се залагал.Да читаме и да плачеме браќа
Му пишав јас одма, го чекаме со отворени раце </3После ова, стварно ќе пишам мејл до новите газди да се врати. Греота колку страдало копиленцево, а ние го бркавме како партал демек не се залагал.
Оооф, читам и чувствувам бродолом од емоции во себе. Каков човек, какво писмо (прво упатено кон себе, па после кон останатите), на моменти ми се чинеше дека читам книжевно дело. ЛегендаДа читаме и да плачеме браќа
Reptilot ,sinot parazit od Galiani stanal ANAL-ist !
Па види го уште изјави дава во врска со фудбал и све, мислиш фактор некој е мислењето негово, ебати паразитот. Што разбираш ти бе освен да се гребеш кај татко ти за пропусница, оди закачи 2 пива и еден Биг Мек од џепарацот и дупни некоја девојчица во Форте дел Марми, додека не те видел Адријано татко ти да ти ја земе.. Или издркај на слика од маќеата и изиграј еден турнир Дота, ебате паразитот.https://m.milannews.it/news/gianluca-galliani-mi-piace-la-politica-del-milan-che-segue-e-compra-giovani-giocatori-453870
Автоматски споено мислење:
Reptilot ,sinot parazit od Galiani stanal ANAL-ist !
Ја ко што сфатив не дека немаат пари него чекале со ФФП како ќе прошле.. ама да и у дугови се они.Барса неможат да го регистрираат Кеси, немале пари![]()
Со други зборови Елиот го шиткаат клубот на самите себе и плус камата ќе лапнат....а кој ќе ја плати каматата??? Милан.....