Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Zosto Tonali ne e ni na klupa na utakmicava so Argentina? :eek:
Од тактички причини не е ниту повикан во репрезентацијата од страна на магот Роби Манќини. Не знам ни зошто се чудите коа е скроз евидентно дека Матео Песина и Мануел Локатели следниот капитен на Јувентус се класа бољи играчи. Затоа и Италија испадна од Македонија, нема да игра на светско првенство и изгледа смешно против Аргентина. Затоа што или Манќини се смета за преголем стручњак револуционер или други ликови и струи ја кројат репрезентацијата на Италија.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Од тактички причини не е ниту повикан во репрезентацијата од страна на магот Роби Манќини. Не знам ни зошто се чудите коа е скроз евидентно дека Матео Песина и Мануел Локатели следниот капитен на Јувентус се класа бољи играчи. Затоа и Италија испадна од Македонија, нема да игра на светско првенство и изгледа смешно против Аргентина. Затоа што или Манќини се смета за преголем стручњак револуционер или други ликови и струи ја кројат репрезентацијата на Италија.
Izminatava nedela gledam sliki od Tonali vo reprezentacija, hajpnat ke go gledam vecerva :pos:

Mancini so mozocen udar predizvikan od golemiot Trajkovski

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Адли на летните подготовки ако не го импресионирал Пиоли ќе оди на позајмица.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.088
Поени од реакции
7.062
Адли на летните подготовки ако не го импресионирал Пиоли ќе оди на позајмица.
Кои црни летни подготовки сезоната заврши прошлата недела???

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Кои црни летни подготовки сезоната заврши прошлата недела???
Пред да почне новата сезона има летни подготовки кои почнуваат од 4 јули каде што физички се спремаат за новата сезона и каде што нови играчи или младинции имаат шанса да докажат дека заслужуваат место во тимот.

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
4.088
Поени од реакции
7.062
Пред да почне новата сезона има летни подготовки кои почнуваат од 4 јули каде што физички се спремаат за новата сезона и каде што нови играчи или младинции имаат шанса да докажат дека заслужуваат место во тимот.
Па да ама тие се за месец дена...овој Адил уште не дошол у Милано а новинариве го спакуваа да си оди :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Па да ама тие се за месец дена...овој Адил уште не дошол у Милано а новинариве го спакуваа да си оди :D
Исто ко ти што ги спакува РедБирд со финансииве? :icon_lol:

Искрено не верувам да е спремен за прв тим, не ми делуваше така во Бордо ама ако успее да изненади тоа е само плус за нас.

Во случај да треба позајмица мислам дека ќе има доста интересни екипи во Серија А каде што ќе може да набие искуство.

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
4.088
Поени од реакции
7.062
Исто ко ти што ги спакува РедБирд со финансииве? :icon_lol:

Искрено не верувам да е спремен за прв тим, не ми делуваше така во Бордо ама ако успее да изненади тоа е само плус за нас.

Во случај да треба позајмица мислам дека ќе има доста интересни екипи во Серија А каде што ќе може да набие искуство.
За од клупа топ ќе легне.

А за финансиите нема тука пакување, се што е на хартија си е црно бело јас убаво пишав горе моја анализа. Технички клубот е уште на Елиот се док не го врати заемот РедБирд.

Ако не го врати ќе им се деси исто што и на Кинезот пред нив..

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
За од клупа топ ќе легне.

А за финансиите нема тука пакување, се што е на хартија си е црно бело јас убаво пишав горе моја анализа. Технички клубот е уште на Елиот се док не го врати заемот РедБирд.

Ако не го врати ќе им се деси исто што и на Кинезот пред нив..
Да да компанија што работи 25 години во областа на спортот е исто што е и Анонимен Кинез па немало да врати долг.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.525
Поени од реакции
14.992
Не верувам дека Адли ќе оди на позајмица, дури и да го доведат Кателар (играч со одлични карактеристики, од сите млади фудбалери што не поврзуваат, овој ми е прв избор), а да остане Брахим, пак верувам дека ќе го остават Адли, затоа штое може да го искористат во различни улоги.

Ептен ако се претера со трансфери, во што не верувам, Адли ќе оди на позајмица.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Па подобро да не играл Тонали..Манчини мртваткот и од Сан Марино ќе губи.

Не верувам дека Адли ќе оди на позајмица, дури и да го доведат Кателар (играч со одлични карактеристики, од сите млади фудбалери што не поврзуваат, овој ми е прв избор), а да остане Брахим, пак верувам дека ќе го остават Адли, затоа штое може да го искористат во различни улоги.

Ептен ако се претера со трансфери, во што не верувам, Адли ќе оди на позајмица.
Монца не му бега :)

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Financial structure #Milan #RedBird . Beyond the inferences: - there is no 300m JP Morgan loan (nor other banks) - #Elliott does not lend 600m - there is vendor loan as often in acquisitions, with precise repayment times, but not 15% We will know more soon #Cardinale #ACMilan

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Премногу имиња низ медиумите почнаа од Белгија, па се до Аргентина.

Па понуда Салемакерс и 25 мил за Заниоло. :ROFLMAO:
Габија и Побега за Бремер.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Potvrdeno e za Noa, Botman deka ima kontakti tie prikazni za Zaniolo se na Gazzeta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom