Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Побега + 10тина милиони за Бремер одма со две раце потпишуавм. Ѕверотиња од штопер е . Мора да се земе!

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
Ни треба левак, кој е добар во воздушни дуели и во игра со нога.

Бремер не треба да биде приоритет.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.285
Види го вампиров спие и жена му (ваљда?) седи оддесно и го буди на секој гол на Монца.

Значи ќе ја стартуваме следната сезона со 6 бода. Господине Галијани, повели во Серија А :coffee:

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Silvio #Berlusconi without brakes in the post game: “Here at #Monza we wrote history. Targets? Now I want to win the Scudetto and then the Champions League. In my life I'm used to winning, let's see ... "

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Види го вампиров спие и жена му (ваљда?) седи оддесно и го буди на секој гол на Монца.

Значи ќе ја стартуваме следната сезона со 6 бода. Господине Галијани, повели во Серија А :coffee:
Каков рептил.. Ко да има некоја ѕвезда да го следи за вакви подвизи братот и во 3 сезони успеа да ја внесе Монца од Серие Ц до Серие А за првпат во нејзиното 120 годишно постоење. Кој ќе го слуша сеа колку ќе се курчи со изјави.

Едвај чекаше да заврши утакмицата и си замина. Да си легне, стар чоек, делуваше ко да не е тука со мозокот. Ко да не знае ни што ни кого и зошто гледа од трибини.

Догодина ние ним 2-3 играчи на позајмица ( Давај им го Лазетич нека издоминира или Салемакерс да им е капитен), а тие нам 6 чисти бода. Само замислете последна утакмица Монца - Милан каде би се решавало Скудето.

Стропа брани резултат сеа против Пиза, 113та минута и во игра влегува господинот Габриел Палета. Ко играше кај нас изглеаше ко да има 44 години, јас буквално досега мислев дека со дубак се движи, тој братот влага да уцврсти одбрана за влез во Серие А.

И молам еден огромен аплауз и трошка почит за еден од најголемите паразити на денешницата, синот на Адриано Галијани. Човекот остаре до татко му, гарант уште му зема за џепарац и живат заедно. Каков паразит и ајдут боже мили. Никаква работа немал во животот, виси до татко му на секоја утакмица, нема никаква функција во животот и као се радува на секој успех или се нервира на секој неуспех. Оди бе работи нешто да ти ебам чоекот, цел живот на грбача на татко ти се влечеш. Барем да научеше нешто, да земе некој курс да стане некој агент, скаут, спортски директор, нешто... само се влече ко црево, дотеран, пицнат, седнат на трибина, пропусница му виси на вратот, грицка нокти, жив нервозен, задлабочен во секоја утакмица и као демек драми со некои емоции мислиш нешто зависи од него или тој е заслужен. Ебате паразитот ебате, пијавица таљанска.

Господа Силвио и Адриано, мило ми е што ќе се гледаме пак, свака част.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Утре се потпишува договорот. Продажба ќе се комплетира за месец дена. Во среда и четврток новиот газда ќе има состанок со Малдини и ќе се знае точно во кој правец ќе се оди.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Каков рептил.. Ко да има некоја ѕвезда да го следи за вакви подвизи братот и во 3 сезони успеа да ја внесе Монца од Серие Ц до Серие А за првпат во нејзиното 120 годишно постоење. Кој ќе го слуша сеа колку ќе се курчи со изјави.

Едвај чекаше да заврши утакмицата и си замина. Да си легне, стар чоек, делуваше ко да не е тука со мозокот. Ко да не знае ни што ни кого и зошто гледа од трибини.

Догодина ние ним 2-3 играчи на позајмица ( Давај им го Лазетич нека издоминира или Салемакерс да им е капитен), а тие нам 6 чисти бода. Само замислете последна утакмица Монца - Милан каде би се решавало Скудето.

Стропа брани резултат сеа против Пиза, 113та минута и во игра влегува господинот Габриел Палета. Ко играше кај нас изглеаше ко да има 44 години, јас буквално досега мислев дека со дубак се движи, тој братот влага да уцврсти одбрана за влез во Серие А.

И молам еден огромен аплауз и трошка почит за еден од најголемите паразити на денешницата, синот на Адриано Галијани. Човекот остаре до татко му, гарант уште му зема за џепарац и живат заедно. Каков паразит и ајдут боже мили. Никаква работа немал во животот, виси до татко му на секоја утакмица, нема никаква функција во животот и као се радува на секој успех или се нервира на секој неуспех. Оди бе работи нешто да ти ебам чоекот, цел живот на грбача на татко ти се влечеш. Барем да научеше нешто, да земе некој курс да стане некој агент, скаут, спортски директор, нешто... само се влече ко црево, дотеран, пицнат, седнат на трибина, пропусница му виси на вратот, грицка нокти, жив нервозен, задлабочен во секоја утакмица и као демек драми со некои емоции мислиш нешто зависи од него или тој е заслужен. Ебате паразитот ебате, пијавица таљанска.

Господа Силвио и Адриано, мило ми е што ќе се гледаме пак, свака част.
ти би бил одличен сценарист на некој филм, ме изнасмеа алал да ти е !

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.956
Поени од реакции
50.928
Аирлија. Се надевам дека се свесни што купиле и дека тоа што е купено не е Рома и Фиорентина.

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.202
Поени од реакции
759
Scaroni: “Tutto sta andando come previsto. Credo che nei prossimi giorni si concretizzera' la trattativa con il nuovo fondo, anche se poi tra signing e closing passera' qualche mese. Io mi auguro che ci sia una situazione definita in modo da poter affrontare il mercato” Radio Cor. Sto e fintava so ova , nekolku meseci vika Scaroni , a transfer marketot pocnuva od sega

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Scaroni: “Tutto sta andando come previsto. Credo che nei prossimi giorni si concretizzera' la trattativa con il nuovo fondo, anche se poi tra signing e closing passera' qualche mese. Io mi auguro che ci sia una situazione definita in modo da poter affrontare il mercato” Radio Cor. Sto e fintava so ova , nekolku meseci vika Scaroni , a transfer marketot pocnuva od sega
Договор се потпишува само . Продажба трае до два месеци. Ама ќе се знае колку пари се достапни за трансфери.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140

Guantanamera!
Guajira Guantanamera!

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.073
Поени од реакции
7.035
Ако некој сака да искешира 150 миљона за Леао.....фала чао пријатно.

Може и ќе биде играч од калибар на Мбапе али ако нејќе да остане боље 120/150 миљона сега него да си иде без пари за две сезони.

Со добар менаџмент и скаутинг тие 120 миљона зимаш 2 играчи што ќе го направат Милан уште појак него со Леао.

Kajgana Shop

На врв Bottom