Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Љорис обавезно :love:, а пошто си иде и Рома, Амелија ваљда нема да сака да биде трет голман ќе си иде, нека го земат и јапанацов да продадемо некој дрес у Азија !

Лев бек Коларов би бил идеален, али мислим дека ќе завршимо работа и со Балзарети или Кришито !

Централни најверојатно догодина ќе се форсираат Мексес и Силва, Бонера и Јепез са на клупа, така да тука не верувам дека ќе се троши, моја желба би бил Рами одличен е, али најверојатно ќе дојде Ачерби или Астори !

Среде ќе ни треба куп играчи ако не остане ни Ван Бомел, Монтоливо и Циганот нов са туе ја би уште еден копач Сандро или Стротман, евентуално Најџел Де Јонг !
И мора некој техничар ако не и двајца, али еден мора, ја би Гансо или Ериксен а у светот на бајките Хернанес или Кагава, нека земат од овие четворица кого било, само повредениот од Реал да не го вратат !!

Шпицојве од Балотели надоле не ги знам ни кој са, али нападов ако останат Макси , Пато и Робињо не би требало да се мрда многу и не очекујте трошење, може да се врати Палошки и то је то !!

И догодина би биле нешто вака !

Љорис
Абате МекЦес Силва Балзарети
Боатенг Монтоливо Стротман
Гансо
Ибра Касано

Абијати, Кавашима, Ачерби, Јепез, Бонера, Антонини, Де Шиљо , Мунтари, Траоре, Фламини, Амброзини, Пато, Робињо, Макси и Палошки !!​
Aли све мислим дека ќе завршимо со : Само јапанацот пошто Абијати може уште, Томовиќ, Гранквист (пошто смо другари со Џенова), Ачерби, од средниов ред ќе го врата повредениот на позајмица, и уште некое циганче од бразил од тие што немоем имињата да им ги напишем и Палошки ќе си го вратат па место ова погоре ќе изгледамо вака

Абијати​
Абате МекЦес Силва Антонини​
Боатенг Монтоливо Мунтари
Касано/ евентуално повредениот​
Ибра Робињо/Пато

Тоа е тој проект момци !​

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.582
И Гатузо? :S :S :S Зошто бе... :place: :place: :place:
Мама му ебем, отидна старата гарда... туто комплето, ептен ќе ми фаљат а највише ГАТУЗО! Таков играч таков борец тешко дека ќе се најде пак... Незнам само Амбросини што чека, нека се повлече и он најубоо ќе му биде, чим сити си идат нека иде и он...

бтњ.. Од цела онаа листа на играчи погоре ние осеќам ќе ги земемо најсакатите :icon_lol: ФОРЦА МИЛАН ! :icon_mrgr:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Овие двајцата од АЗ Алкмар гледам добра статистика имаат а и не се скапи, има ли ги некој гледано како играат?

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Не смеат вака одеднаш да ги кикнат сите, Антонини ке остане фаца у соблекувална на крај.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Мене да ви кажам право, малку ме плаши наредниов период.. Ибрахимович беше јасен во изјавата. Бара да се исполни проектот на нов,подмладен, ама и шампионски Милан. Верувам дека ќе го сфатат сериозно. Во наредниов период може да се изгради нова генерација шампиони, ама може и такви утки да се направат, па да не нема никаде после.. Обавезно значи ни требаат барем двајца key players! Обавезно мора да се потроши нешто ова лето. Милам и дека Берлускони и Галијани се свесни дека после овие заминувања, навивачите ќе бараат нешто екстра. Ако сакаме да останеме во врвот на Европа, тогаш и мора нешто екстра да се изведе.
Пак сум оптимист и пак верувам во знаењето и намерите на Галијани и Берлускони, ама овојпат имам поголем апетит и повисоки критериуми за трансферите.
Се надевам на најдобро. Ќе биде стварно жешко и заебано ова лето! :) И ние навивачите и сите кои следат фудбал, баравме револуција во Милан. Не нарекуваа тим на страци. Епа еве ја таа револуција. Нема зошто да плачеме по легендите, секоја им чест, ама нивното време помина. Само достојно да ги поздравиме и ни останува храбро да се соочиме со револуцијава и да се надеваме на нова шампионкса генерација, чиј предводник би бил Тијаго Силва.

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Стварно, 2 сезони со душа го чекавме овој ден, кога старава гарда си оди, еве го дочекавме и сите се расплакавме. Толку е и ние не знајме шо сакаме.
Мене ми е многу жал што си одат Гатузо и Неста, се надевам дека ќе донесат достојни играчи, иначе ќе ги :mad:
Мечот со Новара ќе биди :place:
Еве шпекулаци почнаја, како и секое лето, Љорис, Мистер Х, Берлу ќе го продава клубот, 40%, 50% курци палци, само на крај нека излезит различно овој пат.

Еве го изборот мој:
Aleksandar Kolarov
Davide Astori
Nigel de Jong, Riccardo Montolivo, Hernanes, Ganso, Kevin Strootman, Sandro (4/6 нека бидат, немора сите)
Нападот не ме засега многу многу.
Кога се отварат официално трансвер пазаров?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Стварно, 2 сезони со душа го чекавме овој ден, кога старава гарда си оди, еве го дочекавме и сите се расплакавме. Толку е и ние не знајме шо сакаме.
Мене ми е многу жал што си одат Гатузо и Неста, се надевам дека ќе донесат достојни играчи, иначе ќе ги :mad:
Мечот со Новара ќе биди :place:
Еве шпекулаци почнаја, како и секое лето, Љорис, Мистер Х, Берлу ќе го продава клубот, 40%, 50% курци палци, само на крај нека излезит различно овој пат.

Еве го изборот мој:
Aleksandar Kolarov
Davide Astori
Nigel de Jong, Riccardo Montolivo, Hernanes, Ganso, Kevin Strootman, Sandro (4/6 нека бидат, немора сите)
Нападот не ме засега многу многу.
Кога се отварат официално трансвер пазаров?
1 јуни

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
кога ќе видиш дека на Јепес му го продолжија договорот а на Гатузо не :facepalm:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
кога ќе видиш дека на Јепес му го продолжија договорот а на Гатузо не :facepalm:
Гатузо одбил да го продолжи договорот.
Џенаро Гатузо кој цели 13 години играше во дресот на Милан и прерасна во апсолутен симбол на овој клуб ги шокираше навивачите денес откако изјави дека одбил да го продолжи договорот и дека одлучил да замине.
„Денес имав состанок со Галиани и кога му ја соопштив одлуката беше многу тажен. Утре на пресконференција ќе соопштам подетално, но ова не е збогум, туку само довидување. Милан е мојот живот и мојата љубов и се надевам дека следната година ќе се вратам во клубот, но во друга улога не како играч. Немам ништо одлучено во моментов, но дојде време кога треба да се тргнам на страна и да им отстапам место на другите“, изјави Гатузо.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ах бе Гатузо:(, па и другиве..
Човекот сезонава рече дека ако треба ќе ја игра и бесплатно затоа што беше повреден поголемиот дел од времето..
Ама кога не го ставаат во игра, на некој начин фер е што донел ваква одлука..

Kajgana Shop

На врв Bottom