- Член од
- 4 февруари 2012
- Мислења
- 5.943
- Поени од реакции
- 5.140
Според мене на Goal.com има најдобри,најконкретни,официјални новости.Брат, секоја ти чест на брзината.Патем, да не работиш во Гоал ти?
Според мене на Goal.com има најдобри,најконкретни,официјални новости.Брат, секоја ти чест на брзината.Патем, да не работиш во Гоал ти?
ДА!
- Затоа што разликата од Кака до Траоре е голема![]()
дајте го навака нема да ни смета , ко што сме очајни на трансфер пазар (а гледам и вие полека идете натака) не сме во состојба да бираме.
Објасни и Галијани дека играчите кои се купуваат како слободни им се нуди поголема плата од таа што ја заслужуваат. А и кога го земаа беше доста перспективен играч.И дај нека ми објасни некој што кој к*р има овој Фламини да биде втор најплатен играч во Милан, мамето негово?!
Тоа ми е јасно, ама дај или нека го пуштат да си оди или нека му ја намалат тројно. Досега ништо од него не сме виделе, а не е кратко во Милан.Објасни и Галијани дека играчите кои се купуваат како слободни им се нуди поголема плата од таа што ја заслужуваат. А и кога го земаа беше доста перспективен играч.
Не вервам, сигурно Јуве ќе ги даваат и после то прославата.Ќе не дават недела на Телма или ќе ги дават Јуве ?
Скоро сигурно е дека ќе остане, и ќе потпише 2 годишен договор со годишна плата од 2 или 2.5м евра.Тоа ми е јасно, ама дај или нека го пуштат да си оди или нека му ја намалат тројно. Досега ништо од него не сме виделе, а не е кратко во Милан.
ќе продолжи Фламини? не ми се верува читав го сакале Њукасл а и не ми се верува да остане ништо не покажа и изјавува дека не добивал шанса па сега незнам..иако сакам да остане од секогаш сум го ценел како играч голем борец е и универзален на неколку позиции,да не беше со повредава ќе играше доста ваа сезона ако продолжи договор само по пониска околу 2м. плата ако прифати шо не верувам на друго место да зима повеќе мислам дека следната сезона ќе добие шанса..сега се чека уште Гатузо да се види дали ќе го продолжи договорот,јас мислам дека треба да му се продолжи на таква легенда ако треба и нека му ја смалат платата сигурно ќе прифати.Скоро сигурно е дека ќе остане, и ќе потпише 2 годишен договор со годишна плата од 2 или 2.5м евра.
Колку ми падна жал што неста си иде...Заради него(и Шевченко) го засакав Милан, ептен ќе ми фали од идната сезона.Се надевам дека ќе земат некоја НОРМАЛНА замена за него, зашто без него и Силва не е тоа што е.За Пипо нема што да се каже човекот е легенда и ако е паметен треба одма да ја заврши кариерата и да продолжи со некоја функција во клубот.Сидорф иако е легенда на клубот, мене не ми е на тоа ниво на Малдини,Неста,Пипо,Гатузо, па и Шева и Кака.