Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Aj тебе те верувам пошто не се сомневам во твоите проверени информации инаку како и да е Врба кога тогаш ќе си дојте пак а јас како што ја разбрав најверојатно ќе остане во Шпанија уште една сезона а за Ристе тој најреално е да се врате назад заради тоа што нема нкои сериозни понуди од некои јаки тимови и така да најверојатно е дека ќе си дојде во Кавадарци инаку јас мислам дека е рано да се лафат сеа вакви муабети ни кај нас ги викаме чаршиски и не се верува на секого се додека работата не се заврше до крај.:salut:
Demek imal serozna ponuda od Skavolini i Beneton...i vcera ni praese basket na gimnazijata i kaza deka nema namera da se vrati vo Kavadarci.Barem ne ovaa sezona...

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
JOE напиша:
Во неделата кога беше митингот на СДС во Битола имало автобуси од ск и некој членови на ФА па исчкртале ва едно училиште графити фамилу скопје и во пелагонка 2.ммм добро шо да ви речам ама очекувајте брза реакција од нас после избориве ете.позз
.............. i cekame ............. (samo na mina da ne nagazite)

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
JOE напиша:
Во неделата кога беше митингот на СДС во Битола имало автобуси од ск и некој членови на ФА па исчкртале ва едно училиште графити фамилу скопје и во пелагонка 2.ммм добро шо да ви речам ама очекувајте брза реакција од нас после избориве ете.позз
Дали со ова ти не окарактеризируваш како партиска навивачка група? Дали не ставаш во ист кош со Комити, Чкембари и останатите? Дали ти уствари не навредуваш?

Ние како навивачка група не сме партиски определени, а секој поединец има право да биде член на било која политичка партија. Некој го искористил доаѓањето во битола да си остави белег, а Фемили Скопје...не е наша навивачка група. Дали таа твоја брза реакција значи дека вие сте со ВМРО чим го кажуваш ова? Смешни сте! Повелете во Скопје, пишете Чкембари каде можете, поточно повелете во Аеродром и пишете го тоа и додека пишувате молете се да не ве начека некое дете, пошто тука и не е баш безбедно да дигаш чалам

Член од
3 јуни 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Nisto PEI ne vleze vo vlada! Propadnaa golemite planovi!

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Поискусните ќе се молат да се воздржат.."позелените"..да не се мешат кај што се мерат..Благодарам..

Член од
31 мај 2008
Мислења
155
Поени од реакции
3
Момчило (бајага хехе) требал е да ја намалиш сликата Фершпед :) И иди у то „Лове Сторе“ да не ти украде некој вибраторски јајца :)

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Момчило (бајага хехе) требал е да ја намалиш сликата Фершпед :) И иди у то „Лове Сторе“ да не ти украде некој вибраторски јајца :)
Мала ти е резолуцијата затоа така ти изгледа, кај мене си е ок, од крај до крај.
btw who the hell are you? :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Дечки, ај за вибратори, вибро јајца, butt-plug, дилда, лисици, камшици и сл. на Љубов и секс.
Тука за МЗТ.
ОК?

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ee znaate li so ke mi e merak MZT dogodina da napraat jak tim......... da ima jaka konkurencija da bide jako ........... poz do metalcite..

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ee znaate li so ke mi e merak MZT dogodina da napraat jak tim......... da ima jaka konkurencija da bide jako ........... poz do metalcite..

eeejjj ,i mene isto bi mi bil merak ama kje vidime...........

kaj go najde ova ''metalcite''????????.......mnogu se nerviram koga u vesnik ili na tv kje ne spomnat kako ''metalci''...

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
pa poradi metalski zavod tito. inaku po pravilo bi trebalo po maskotata odnosno strkot (strkovi)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.946
Поени од реакции
50.858
оф(ама и така нема муабте на темава)

Тоа “металци’’ ме нервира од прв момент кога дознав што е металец(небањат смрад со мрсна долга коса :):):) ) све би дал не преименуваат еве рапери нек не викаат само не металци
:)

Kajgana Shop

На врв Bottom