Оooo несреќо една ние сме ги виделе нив.. за овие фантомки се прави муабет буквално од ланската сезона....само што кај нас вакви работи споро идатsdи пак не се знае дали ке се направат....sto be slusam ke ste pravele fantomki,haha.gi vidovte komitite napravija edni pred eden mesec i sega i vie
nema vrska napravete si ako tolku sakate ama spored mene fantomki se propadnata incesticija bolje bi bilo tie pari da se vlozat vo maici,salovi,dukseri.kazi mi koga ke gi koristite ?
Остај ти тоа те интересира по малце:helou:зашто јас немам прашано за вас ништо ни за блузи ни за гаќи ни за маици ни чорапи??Нее ме интересира зашто знам дека под све тоа едни исти буљаши сте секоја година:bilokojzbor::bilokojzbor:bukvalno ic ne me interesira vie sto pravite nego onaka slucajno procitav na forumov
Па зошто прашуваш тогаш.Или сакаш само да испровоцираш или па си малоумен.bukvalno ic ne me interesira vie sto pravite nego onaka slucajno procitav na forumov
Aј и ти поздрави го него со песната.....НЕ ПОСТОИТЕ !
Breaking News: City Park Boys својата колекција проле-лето 2008 ке ја збогатат и со нов модел на танги. Види фотосОстај ти тоа те интересира по малце:helou:зашто јас немам прашано за вас ништо ни за блузи ни за гаќи ни за маици ни чорапи??Нее ме интересира зашто знам дека под све тоа едни исти буљаши сте секоја година:bilokojzbor::bilokojzbor:
Dobre dojde za mene nazad,nikad nemase da da me slusnete da ne bea dvajca momci,pozz i fala do niv!!!Ama znaci na radichal so ke mu tekne kraj eBreaking News: City Park Boys својата колекција проле-лето 2008 ке ја збогатат и со нов модел на танги. Види фотос
![]()
bas se sexi ke mi gi kupis :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Breaking News: City Park Boys својата колекција проле-лето 2008 ке ја збогатат и со нов модел на танги. Види фотос
![]()
Хаха ова за среќни празници !Breaking News: City Park Boys својата колекција проле-лето 2008 ке ја збогатат и со нов модел на танги. Види фотос
![]()
И одиме на гостување и ми викаш да ти правам друштво да мочаме, се соблекуваш во дивината и јас да видам СРВ гаќи на тебе?!?!?!?! Ке те оставам во дивината, ма! :pos2:bas se sexi ke mi gi kupis :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: