А мене цел во животот ми е да те насмеам тебе
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Мицу
ле, нагалено, нежно, мило Миценце. Од што тоа ние имаме фрустрации? Од тоа што не сме доволно нежни како вас, што не љубиме луѓе од истиот пол, од тоа што не тепаме девојчиња? Од што имаме фрустрации? Ако сум исфрустриран од тоа што ви е го имате, а богами освен титули немате ама баш ништо, тогаш сигурно веќе ќе бев пратен во некоја клиника на лечење.
Не ми требаат титули, не ми треба љубовта кон истиот пол, не ми треба желбата да тепам девјчиња, не ми треба да сум нежен, не ми треба извештаченоста на вашата група...си го имам јас тоа што го сакам, го имам Мзт Скопје, го имам Family Aerodrom, најприродната створевина на нашата навивчка сцена, најстраствената, најбројната, најгласната навивачка група во Македонија...што ми треба повеќе? Дали имам причина за фрустрација, додека го имам ова што ми го нудат Мзт и Family? Јас одам таму од што тоа ме исполнува, не ме исполнувате вие, хомосексуалната група, не ме исполнуваат Ајдуци, Лозари, Чкембари, не ме исполнуваат утакмиците против Работнички, Пелистер, Струмица, Соколи, ме исполнува Фамилијата и Мзт Скопје, пошто јас одам за Мзт Скопје, а не за вас, пролазни и непостоечки групи.
Да си на мое место ке сватиш, пошто не си, не ни очекувам. Вас ви командуваат кога ке навивате а кога не, кога ке одите а кога не, вие сте вештачка група во заложништво на некој си синдиклаен лидер, некој си командант, вие не сте заложници на Работнички, заложници сте на Командантот и неговите лични интереси. Дали јас сум сега исфрустрираниот?