Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И одиме на гостување и ми викаш да ти правам друштво да мочаме, се соблекуваш во дивината и јас да видам СРВ гаќи на тебе?!?!?!?! Ке те оставам во дивината, ма! :pos2:

И вооедно го поздравувам Христов и сакам да му посакам во Новава година помалку лижење гз, зашто ке добие тровање на јазикот.
Aha i da prestanes da se glupiras,a za da bidam MODERATOR ne ni sakam imam samo 13 godini i ne mi e rabotata moderator,a i prestani da se glupiras oti ako ne primekas samo tvojte se smeet na tvojte gluposti.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Рак бе па и ти:pos2:
Е добро де :kesa::pos2:

---
Јас немам мои, секој е личност за себе тука, заедничко ни е само тоа што навиваме за ист клуб. А вие не се смеете пошто не разбирате, сепак од лани сте на кошаркарската сцена, што разбирате на крај краева.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
HRisToV напиша:
Prestani da zamaras moze li?Odi i zeni se negde be Magare.20 i kusur godini oste se zanimavas so mene,a za mene ne se sekiras. Jas si imam i devojka

ама она 100% не знае дека идете :pos2:

:pos2::pos2::pos2:Ке се убијам! Млад ке загинам

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Posakav no ne mozam da prekutam.
Ej smesen si se pravis deka sekogas stoes na toa sto si go kazal no nikoj ne si stois na zborot be t.e sekoja nedela zboris ne postiram veke na forumov ima ovde nekoj pametni go rasipaa forumov,neznam kako neznam sto a sekoj 2 den se vrakas i se glupiras(imas 20 i kusur godini eej a se zanimavas so dete kako mene od 13 godini:pos2: :smir: ke ti se smejat cavkite eej):pos2: :pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.964
Поени од реакции
50.965
ама она 100% не знае дека идете :pos2:

:pos2::pos2::pos2:Ке се убијам! Млад ке загинам
уааааууу хахахахаа Христов синко пишувај си дипломатски постови на форумов без да сакаш провоцираш или да се наметнуваш верувај со оглед на твоите години ке проаѓаш полесно....или бар во најмала рука нема вакви дупешки да ти стегаат:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
.или бар во најмала рука нема вакви дупешки да ти стегаат
Зошто бе шо има везе.Они идат ама незнаат.СВАЌАШ???

поз

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Dobro ajde ostavete me mene,neznam sto se zamaram i ako nemam namera da se karam za gluopsti sepak svakam deka ovde ima mnogu....Poz i mozete da ja smenite temata.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
165
Поени од реакции
0
Radical ako mislis deka si smesen ama ic ne si a toa tangite mozes slobodno da gi prodavas na drugarcinjata od seloto.A za toa dali ke pravite fantomki ili neznam sto drugo mene ic k** ne me boli zasto i so niv i bez niv pak ne licite na civilizirani luge nego samo na bagra seljacinja od periferijata koj glumat neznam kakvi huligani vo skopjevo.
Se obiduvate da isprovocirate so sliki i neznam sto ama edno e vistina...frustraciite nikogas nema da gi izlecite.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Radical ako mislis deka si smesen ama ic ne si a toa tangite mozes slobodno da gi prodavas na drugarcinjata od seloto.A za toa dali ke pravite fantomki ili neznam sto drugo mene ic k** ne me boli zasto i so niv i bez niv pak ne licite na civilizirani luge nego samo na bagra seljacinja od periferijata koj glumat neznam kakvi huligani vo skopjevo.
Se obiduvate da isprovocirate so sliki i neznam sto ama edno e vistina...frustraciite nikogas nema da gi izlecite.
А мене цел во животот ми е да те насмеам тебе :tapp: Мицуле, нагалено, нежно, мило Миценце. Од што тоа ние имаме фрустрации? Од тоа што не сме доволно нежни како вас, што не љубиме луѓе од истиот пол, од тоа што не тепаме девојчиња? Од што имаме фрустрации? Ако сум исфрустриран од тоа што ви е го имате, а богами освен титули немате ама баш ништо, тогаш сигурно веќе ќе бев пратен во некоја клиника на лечење.

Не ми требаат титули, не ми треба љубовта кон истиот пол, не ми треба желбата да тепам девјчиња, не ми треба да сум нежен, не ми треба извештаченоста на вашата група...си го имам јас тоа што го сакам, го имам Мзт Скопје, го имам Family Aerodrom, најприродната створевина на нашата навивчка сцена, најстраствената, најбројната, најгласната навивачка група во Македонија...што ми треба повеќе? Дали имам причина за фрустрација, додека го имам ова што ми го нудат Мзт и Family? Јас одам таму од што тоа ме исполнува, не ме исполнувате вие, хомосексуалната група, не ме исполнуваат Ајдуци, Лозари, Чкембари, не ме исполнуваат утакмиците против Работнички, Пелистер, Струмица, Соколи, ме исполнува Фамилијата и Мзт Скопје, пошто јас одам за Мзт Скопје, а не за вас, пролазни и непостоечки групи.

Да си на мое место ке сватиш, пошто не си, не ни очекувам. Вас ви командуваат кога ке навивате а кога не, кога ке одите а кога не, вие сте вештачка група во заложништво на некој си синдиклаен лидер, некој си командант, вие не сте заложници на Работнички, заложници сте на Командантот и неговите лични интереси. Дали јас сум сега исфрустрираниот?

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Ja vo imeto na CPB da potvrdam deka pravime tangi da da vistina e no ne za nasa upotreba , poradi pregolemiot broj na aerodromski devojcinja i majki vo nasite redovi resivme intimnite igri so niv da si gi zbogatime malce taka sto gi nateravme da nosat tangi na koisto ke pisuva CPB(podgrupa Aerodromski Majki) . Aerodromci pobarajte kaj mamicka vo sifunerce sigurno ke najdete po edna takva tanga gakicka , ako vi ispadne nekoe neplanirano bratce vo familija najdlabolko se izvinuvam vo imeto na celata grupa .
So pocit CPB

Inace ja sum ubeden deka nekako Radical ke proba da ja svrti informacijava vo nivna korist , vo iskecuvanje sum na negoviot poteg :)

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
ako veke ni gi brises postovite izbrisi go i toj poradi sto pocna provociranjeto

Kajgana Shop

На врв Bottom