H
HoT IcE
Гостин
Викторче иди отспиј малце, ние со истиот стил од 2004/05 освоивме ФА куп и ЛШ, сезонава откако почнавме се губат малце, али за разлика од АВБ ера, добро е.
Ти пратив по ПП линковиKings of Europe — The Chelsea Story will be screened on Sky Sports 1 HD at 6.55pm.
Мора ова да го најдеме да го гледаме![]()
Препрати и на мене ако не те мрзи, фала.Ти пратив по ПП линкови
(ако некој друг ги сака од него нека бара)
За мене сигурно нема да те мрзиТи пратив по ПП линкови
(ако некој друг ги сака од него нека бара)
Како што гледам од страната на фејсбук би требало.Ќе ве има бааги на плоштад во среда ?
Хахахаха не бе па и ти ќе има голови, али како што гледам кај нас се вршат резервации не може кој како сака да влезе у тој просторот или што и да е.... Али тешко дека Јуве ќе прими гол слушај ми го зборот...Како што гледам од страната на фејсбук би требало.
Најверојатно ќе има и некои падобрнаци стари чичиња што ќе бидат таму пошто чуле гага пиво ќе има ама утакмицава ваљда ќе биде 0-0 или 1-0 па ништо од тоа![]()
Мене пак не ми се верува дека ќе има многу голови.Хахахаха не бе па и ти ќе има голови, али како што гледам кај нас се вршат резервации не може кој како сака да влезе у тој просторот или што и да е.... Али тешко дека Јуве ќе прими гол слушај ми го зборот...
Абе 1-0 или 0-1 нема шанси да биде, или 0-0 или ќе биде супер утакмица на пр 2-2 или 1-2, 2-1 итн .... Ја малце погоре контрадикторен бев дека нема Јуве да прими гол, може ќе прими али и ќе даде, ама не верувам 1-0 да биде...Мене пак не ми се верува дека ќе има многу голови.
0до2 чиста.
Ако испадне јас како што очекувам 0-0 ама се надевам дека сум грешка![]()