Фан Клуб: Челзи

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Истото важе и за нашево дете т.е De Bruyne постигна гол на денешниот натпревар против Хановер :) , во кој Вердер изгуби со 3-2 :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
еве го и голот:
Мене некако ми е "страв" да не го бидне во Вердер ама да не го бидне во Челзи.
На пример сезонава добро да се покаже ама следната сезона во Челзи да не добие место во тимот често и после тоа пак на позајмица во Вердер и на крај и перманентно да си отиде во Вердер

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
^ Па ништо чудно , сосема си во право со ова . Знаеме дека Челзи знае да не им даде шанса на младите , а знаме и сведоци сме на тоа дека купуваме млади не ги биднува кај нас а во другите тимови т.е во тимовите што се на позајмица баш им оде од рака т.е играат на ниво :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
На пример Какута лани во Дижон.Кај отиде сега Какута? На позајмица некаде го пратија мислам

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
^ Е стварно за него незнам баш каде замина , баш тоа сакав едно време да поставам прашање на фан клубов но заборавив :) . Стварно и мене ме интересира каде е заминат , колку што гледам во Челзи го нема никаде чудо како да пропадна во земја :)

А баш ете се случи тоа шансата во Челзи не ја добиваше иако имаше огромен талент а и добри дриблинзи а во Дижон баш се покажа како квалитетен играч .

H

HoT IcE

Гостин
Грознион Фердинанд, после кењаат по Тери бил за никаде, кај му е денес почитување на наредби дадени од ФА? Ова Тери да го направеше ќе јадеше линч од сите можни и неможни медиуми.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Незнам дали уште се немаат отрезнето нашиве од финалето,излеа уште ги држи. Денеска требаше да играме многу подобро,освен Микел и Хазард другиве тапа,не се ни трудеа. Вакви утакмици мора да добиваме,играта беше добра поставена,пошто со копачи како КПР со копачи се возвраќа ради тоа не ми беше чудно што Бертанд и Рамирез беа на крилата,само Рамче е паднат во форма.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4540521/Didier-Drogba-on-Chelseas-Champions-League-glory.html
Kings of Europe — The Chelsea Story will be screened on Sky Sports 1 HD at 6.55pm.

Мора ова да го најдеме да го гледаме:)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Па нашиве и оваа година т.е сезона викаат „ ИДЕМЕ НА ВЕМБЛИ “ :) . Ајде тоа ќе одеме дај боже да се случе Вембли е наш втор дом , но каде ти го голготерот во секое финале на Вембли даваше голови . Тогаш ќе го бараме на позајмица за еден натпревар .

Дрогба вратисе дома :)

В

Ваздух

Гостин
Оптимист сум, треба време, не сум загрижен многу. Оваа година исто како и ланската не очекувам многу. Лани ни се погоди и те како, годинава ќе видиме.

Едноставно не можам да им замерувам, ни донесоа лани титула која ја посакуваме сите многу години. Годинава да се борат за опстанок, пак ќе бидат херои за мене.

Член од
7 јули 2012
Мислења
68
Поени од реакции
8
Лани ако се сетите игравне катастрофално и со голема СРЕЌА стигнавне до некои трофеи БЕЗ НИКАКВА ФУДБАЛСКА ИГРА (Тие што се разбираат од фудбал ке се сложат со мене ) ... Зарем повторно ќе се деси истото ? Јас мислам дека РДМ многу си ризикува со тренерското место во Челзи, прави лош избор на играчи , поставува иста Формација ( ЕБАНАТА 4:2:3:1 ) каде се браниме само , поставува лоша тактика и незнам што да речам друго..
Зарем Лампард уште е оној од порано ? Сите знаеме дека е Легендата на Челзи но не може да го стартува секој натпревар , бидеќи имаме избор во средината со други играчи на пример како Оскар. .... Господинот РАМЧЕ ( RAMIRES ) врска нема во НАПАД , и тоа е логично бидеќи тоа не е неговата матична позиција ) а РДМ пак си тера со истото .... Ме фаќа нервоза кога ја гледам истата формација од почетокот на сезоната :mad: .
Ешли Кол кога го гледам се полошо и полошо игра, па треба да го замени Бертранд, а не да го става Бертранд во Нападот ? Зарем нема избор во нападот ? Стариџ, Мозес , Марин ? За што ги купија тие ? за да косат трева ? Се надевам дека во иднина нема да играме ВЕШТАЧКИ ФУДБАЛ, и ќе се смени нешто во формацијата , а тоа ќе влијае на играта ...... Кога имаме играчи во тимит кои заедно вредат МИЛИЈАРДИ , тогаш зошто Челзи неможе да игра атрактивен фудбал ?
Следниот вистински тест очекуваме да го видиме во Среда со Јувентус ..... ПА СРЕЌНО !!!

H

HoT IcE

Гостин
Формацијата е добра, моментално најдобра за нашиов тим. Проблемот е во Ди Матео, кога дојде на чело после АВБ, тој работеше без притисок, сите очекуваа од него да киксне уште повеќе, а тој имаше муда и направи некои измени во тимот и го доведе на вистинскиот памет, внесе победничка атмосфера.
Сезонава целиот притисок е врз него, очигледно дека неможе да работи под притисок, веќе гледаме како почна да се губи, касни со замени, иде со глава у ѕид со Рамирес и Ламапрд во прва состава, дава глупави изјави како неговиот тип пружил одлична партија со КПР, а поочајни неможевме да бидеме.
Доколку продолжи вака, до Јануари му давам шанса да биде главен, после очекувајте некој нов, овој ги заборави мудата во Минхен.

В

Ваздух

Гостин
------------------------Торес----------------------------------------------
--Хазард------------Мата--------------------------Мосес/Стариџ----

------------------Микел------Рамирес-----------------------

Е вака треба да изгледа првиот тим, формацијата е на место.

Kajgana Shop

На врв Bottom