H
HoT IcE
Гостин
Викторче иди отспиј малце, ние со истиот стил од 2004/05 освоивме ФА куп и ЛШ, сезонава откако почнавме се губат малце, али за разлика од АВБ ера, добро е.
Ти пратив по ПП линковиKings of Europe — The Chelsea Story will be screened on Sky Sports 1 HD at 6.55pm.
Мора ова да го најдеме да го гледаме
Препрати и на мене ако не те мрзи, фала.Ти пратив по ПП линкови
(ако некој друг ги сака од него нека бара )
За мене сигурно нема да те мрзиТи пратив по ПП линкови
(ако некој друг ги сака од него нека бара )
Како што гледам од страната на фејсбук би требало.Ќе ве има бааги на плоштад во среда ?
Хахахаха не бе па и ти ќе има голови, али како што гледам кај нас се вршат резервации не може кој како сака да влезе у тој просторот или што и да е.... Али тешко дека Јуве ќе прими гол слушај ми го зборот...Како што гледам од страната на фејсбук би требало.
Најверојатно ќе има и некои падобрнаци стари чичиња што ќе бидат таму пошто чуле гага пиво ќе има ама утакмицава ваљда ќе биде 0-0 или 1-0 па ништо од тоа
Мене пак не ми се верува дека ќе има многу голови.Хахахаха не бе па и ти ќе има голови, али како што гледам кај нас се вршат резервации не може кој како сака да влезе у тој просторот или што и да е.... Али тешко дека Јуве ќе прими гол слушај ми го зборот...
Абе 1-0 или 0-1 нема шанси да биде, или 0-0 или ќе биде супер утакмица на пр 2-2 или 1-2, 2-1 итн .... Ја малце погоре контрадикторен бев дека нема Јуве да прими гол, може ќе прими али и ќе даде, ама не верувам 1-0 да биде...Мене пак не ми се верува дека ќе има многу голови.
0до2 чиста.
Ако испадне јас како што очекувам 0-0 ама се надевам дека сум грешка