Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Викторче иди отспиј малце, ние со истиот стил од 2004/05 освоивме ФА куп и ЛШ, сезонава откако почнавме се губат малце, али за разлика од АВБ ера, добро е.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Абе многу играте менаџер Торес+ 35 милиони за Фалкао :ROFLMAO: да беше така лесно кај ке ни беше крајот.
Јас милев по првите две утакмици во ПЛ ќе проработи Торес ама ништо он пак по старо се дрибла се мота ко балерина некоја оваа сезона ако не даде 20+ гола во ПЛ нема што да бара во тимов повеќе.Лампард си е океј само треба почесто да ја грее клупата годините си го прават своето но и на него треба да се рачуна сезонава немаме некоја достојна замена за него Оскар треба уште многу леб да јаде за да го стигне Френки

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Незнам шо викате по Торес коа вчера и не беше така лош...

H

HoT IcE

Гостин
До кога бе со тоа 'не беше толку лош, беше океј' ? Дали вие имате појма од фудбал и како треба да игра напаѓач? Торес вчера дриблаше низ 5 фудбалера на КПР, со други зборови, правеше се што не се бара од напаѓач, не е ни приближна замена за Дрогба да му ебам манекекенот, па уште ќе се буни при вадење од игра, тоа уште повеќе ме заболе.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Реакцијата на Торес никако не ја оправдувам, но ако требаше вчера некој да излезе од игра, тоа беше Рамирес. И не сваќам зошто толку РДМ не сака да му даде шанса на Стариџ да започне утакмица.
И друго шо сакав да кажам...неможам да ги сватам некој од вас како Микел го исфрлуваат од прв состав, а на негово место Рамче го стават. Никоја екипа без играч од типот на Микел неможе да просперира. Па вчера ако беше некој светла точка од кај нас, тоа беше тој, направи и грешка која ќе не чинеше и пораз, но се друго шо изигра беше за пофалба.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Да не знае некој лани колку пари земавме од ЕПЛ? Пошто прочитав лани Сити зеле 70милиони што е повеќе од тоа што го земавме за ЛШ.
Така да годинава да стигнеме до 1/4 или 1/2 финале ЛШ и плус топ3 пласман во ЕПЛ би било супер од финансиски пласман и ФФП ништо нема да ни може :D (а не дека вака може да не казнат ама сепак така ќе биде подобро :D )

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Kings of Europe — The Chelsea Story will be screened on Sky Sports 1 HD at 6.55pm.

Мора ова да го најдеме да го гледаме:)
Ти пратив по ПП линкови :)

(ако некој друг ги сака од него нека бара :D )

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Проблемот со Лампард е тоа што му е тешко да игра во формација 4-2-3-1, т.е. не е играч за во пивот кој ја покрива задната 4ка. Премногу често знае да се уфрли во 16терец (тоа му е и најпозната карактеристика де, нели) за потоа да нема време (годините си го прават своето) да се врати назад и да му помогне на Оби. Негова природна позиција е CAM и најмногу му лежи 4-3-3.

Ти пратив по ПП линкови :)

(ако некој друг ги сака од него нека бара :D )
Препрати и на мене ако не те мрзи, фала. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ќе ве има бааги на плоштад во среда ?
Како што гледам од страната на фејсбук би требало.

Најверојатно ќе има и некои падобрнаци стари чичиња што ќе бидат таму пошто чуле гага пиво ќе има ама утакмицава ваљда ќе биде 0-0 или 1-0 па ништо од тоа :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Како што гледам од страната на фејсбук би требало.

Најверојатно ќе има и некои падобрнаци стари чичиња што ќе бидат таму пошто чуле гага пиво ќе има ама утакмицава ваљда ќе биде 0-0 или 1-0 па ништо од тоа :D
Хахахаха не бе па и ти ќе има голови, али како што гледам кај нас се вршат резервации не може кој како сака да влезе у тој просторот или што и да е.... Али тешко дека Јуве ќе прими гол слушај ми го зборот...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Хахахаха не бе па и ти ќе има голови, али како што гледам кај нас се вршат резервации не може кој како сака да влезе у тој просторот или што и да е.... Али тешко дека Јуве ќе прими гол слушај ми го зборот...
Мене пак не ми се верува дека ќе има многу голови.
0до2 чиста.
Ако испадне јас како што очекувам 0-0 ама се надевам дека сум грешка :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мене пак не ми се верува дека ќе има многу голови.
0до2 чиста.
Ако испадне јас како што очекувам 0-0 ама се надевам дека сум грешка :D
Абе 1-0 или 0-1 нема шанси да биде, или 0-0 или ќе биде супер утакмица на пр 2-2 или 1-2, 2-1 итн .... Ја малце погоре контрадикторен бев дека нема Јуве да прими гол, може ќе прими али и ќе даде, ама не верувам 1-0 да биде...

Kajgana Shop

На врв Bottom