Фан Клуб: Челзи

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Можеби подобар избор ќе му беше Виган, но што е-тука е. Има ВБА еден играч, постар малку од Лукаку, што е ист како него, по изглед и физикус. Не ми текнува моментално презимето. На Т нешто беше :D
Најголема конкуренција ќе му бидат Лонг и Розенберг сега го донесоа овој ама ја мислам дека е подобар и од двајцата a ако си мислел за Тчој или како и да се вика:icon_mrgr: не е веќе во ВБА

В

Ваздух

Гостин
Најголема конкуренција ќе му бидат Лонг и Розенберг сега го донесоа овој ама ја мислам дека е подобар и од двајцата a ако си мислел за Тчој или како и да се вика:icon_mrgr: не е веќе во ВБА
На него мислев, а не знаев дека си заминал, ете :) Во Виган нема напаѓачи, Ди Санто и тој Гомез, ништо посебно. А и Мосес ќе дојде кај нас, ќе им фалат играчи.
Јас и МекЕкран би го пратил на калење таму.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
На него мислев, а не знаев дека си заминал, ете :) Во Виган нема напаѓачи, Ди Санто и тој Гомез, ништо посебно. А и Мосес ќе дојде кај нас, ќе им фалат играчи.
Јас и МекЕкран би го пратил на калење таму.
Ma jа ич не би им дал играчи на Виган си го имаат на ти го дај ми го со Јунајтед:D.Ја би го дал во Чемпионшип на калење сеа гледам Мидлзбро биле заинтересирани, во ПЛ нема тим во кој би можел да се изнаигра.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2877749,00.html
Еве и официјално, со среќа нека му е, се надевам дека ќе го играат и дека ќе се врати како подобар играч. Инаку, веројатно нема да може да игра против нас така?

Донев ме претрка за милисекунди. :P

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.735
Ова значи дека сигурно ќе се донесе уште еден напаѓач. Кавани?

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ова значи дека сигурно ќе се донесе уште еден напаѓач. Кавани?
Ако го земе Кавани тоа значи дека Лукаку не ни треба да се враќа од ВБА или па на Стариџ ќе му ја дадеме клоцата,зборам за понатака не за оваа сезона но ја како што гледам ќе купат некој како Мозес или Шурле кој во ништо не се подобри од Лукаку.Стварно не знам зошто не му даваат на Лукаку шанса.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Со среќа нека му е на Кавани.Навистина добра одлука му посакувам успех исто каков што имаше Стариџ во Болтон.
Да ова значи еден напаѓач 100 % доаѓа инаку не знам зошто би го позајмиле.
Би требало некој од Кавани/Хулк.А и Мозес се смета како напаѓач така да ќе видиме другата недела сигурно 1 (или повеќе од 1) засилување :)

Инаку во КШ за Сити нема да играат Ричардс,Компани,Силва и Балотели.Тоа со други зборови значи дека нивниот тим ќе биде како нашиот што беше за финалето ЛШ. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Има некои ситни шпекулации дека ако Кавани дојде на Стемфорд како дел од трансферот ќе биде и Раул Меирелес. Цената на Меирелес би била 8милиони

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.226
Поени од реакции
8.336
каков Кавани, само Хулк или Нејмар нека одврзе кесето Роман, не му е првпат!!!

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
каков Кавани, само Хулк или Нејмар нека одврзе кесето Роман, не му е првпат!!!
:eek:
Ист си како некој од нашиве фанови што го преферираат Витсел наместо Модриќ.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.226
Поени од реакции
8.336
:eek:
Ист си како некој од нашиве фанови што го преферираат Витсел наместо Модриќ.
па реално и јас би играл така Витсел него Модрик што помлад тоа подобро за тимот.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
па реално и јас би играл така Витсел него Модрик што помлад тоа подобро за тимот.
Are you fucking serious? :pos: За тие пари ќе го земат Геце од Борусиа, далеку поинтересен проект од Витсел, кога веќе збориме за перспективни играчи.

Иначе имате вингери колку што сакате, па така и еден Хулк е вингер, Нејмар ќе се мачи како и Торес лани. Ја би го земал Кавани, можеби најблиску нешто до Дрогба, тип на играч што би се снашол во Челзи. Плус ќе ми даде дополнителен мотив на Торес да се бори за место во тимот, колку подобра конкуренција толку подобро за тимот.
Додуша вие сте Челзи, може да ги земе и Хулк и Кавани, и после да си свиркате до ФФП.:D

Kajgana Shop

На врв Bottom