Фан Клуб: Челзи

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.182
Поени од реакции
8.259
Are you fucking serious? :pos: За тие пари ќе го земат Геце од Борусиа, далеку поинтересен проект од Витсел, кога веќе збориме за перспективни играчи.

Иначе имате вингери колку што сакате, па така и еден Хулк е вингер, Нејмар ќе се мачи како и Торес лани. Ја би го земал Кавани, можеби најблиску нешто до Дрогба, тип на играч што би се снашол во Челзи. Плус ќе ми даде дополнителен мотив на Торес да се бори за место во тимот, колку подобра конкуренција толку подобро за тимот.
Додуша вие сте Челзи, може да ги земе и Хулк и Кавани, и после да си свиркате до ФФП.:D
И Нејмар обавезно повеке мерак ми прави од Хулк (y)

H

HoT IcE

Гостин
Со оглед на тоа дека уопште доверба немам во Торес и Стариџ како центарфори, Кавани да дојде е реална опција, но за мене има многу подобри играчи од него, а овој е ништо друго освен преценет играч на Наполи кој блесна во дресот на Уругвај на СП и една сезона за Наполи, плус цена од 40м евра е превише за ваков серко.
Левандовски би го играл прва опција за трансфер или мојот омилен Фалкао:icon_lol:

В

Ваздух

Гостин
Со среќа нека му е на Кавани.Навистина добра одлука му посакувам успех исто каков што имаше Стариџ во Болтон.
Да ова значи еден напаѓач 100 % доаѓа инаку не знам зошто би го позајмиле.
Би требало некој од Кавани/Хулк.А и Мозес се смета како напаѓач така да ќе видиме другата недела сигурно 1 (или повеќе од 1) засилување :)

Инаку во КШ за Сити нема да играат Ричардс,Компани,Силва и Балотели.Тоа со други зборови значи дека нивниот тим ќе биде како нашиот што беше за финалето ЛШ. :D
Хулк е десно крило, може да игра како шпиц. Тука е и предноста ако би го купиле, што не мора да купуваме уште еден напаѓач, а имаме десно крило.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
According to Mirror,Victor Moses will sort out personal terms and have a medical after Dave Whelan agreed to let him join Chelsea for £9m.
Очекувајте следен кој ќе оди на позајмица да биде Џош МекЕхран.
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=%D1%9F%D0%BE%D1%88+%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD&source=web&cd=3&ved=0CFAQFjAC&url=http%3A%2F%2F24fudbal.com.mk%2Fvesti%2F1523%2Fmekehran-od-ponedelnik-na-pozajmica-vo-svonsi&ei=Fz0mUJLIJIbm4QTfmIC4Ag&usg=AFQjCNH8uJDn_6SE84m3AdZL8DZ1USJvrg

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
According to Mirror,Victor Moses will sort out personal terms and have a medical after Dave Whelan agreed to let him join Chelsea for £9m.
Очекувајте следен кој ќе оди на позајмица да биде Џош МекЕхран.
Па баш Мозес и Мекехран не играат иста позиција али да треба да биде пратен на позајмица :)
--- надополнето: 11 август 2012 во 16:09 ---
http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http://www.tv2.no/sport/fotball/england/premierleague/kreftsyke-cicilie-21-fikk-brev-fra-john-terry-3847617.html&act=url

H

HoT IcE

Гостин
Мозес е типично десно крило, нешто што очајно му фали на моменталниов ростер на играчи, се шпекулира дека до вечер треба се официјално да биде според англискиве медиуми.
Утре против Сити идеме на прв трофеј во новата сезона, несакам ништо друго освен победа.:giggle:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Член од
21 мај 2008
Мислења
10.982
Поени од реакции
11.623
Денеска ја играме првата утакмица од сезоната. Како што веќе знаете (али ај да потсетам само) од 14:30 часот играме со Манчестер Сити. Навијте си аларм и немој да се успиете! :P

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
За тие што не знаат, ќе има пренос на Спортклуб.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
До сега само со Брајтон бев во можност да гледам. Сега пак неможам да гледам :tapp:

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.982
Поени од реакции
11.623
Џо Харт го пропушта натпреварот утре поради повреда.(y)
Дали е сигурна таа информација? Како и да е, и Пантилимон (или како и да беше) е солиден голман и не треба да се дигнеме у облаци одма. Баш ме интересира со кој состав ќе излезе РДМ (односно, кое ќе биде стоперското дуо, кој ќе игра десно крило и кој ќе игра во средина на тие двете позиции).

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Дали е сигурна таа информација? Како и да е, и Пантилимон (или како и да беше) е солиден голман и не треба да се дигнеме у облаци одма. Баш ме интересира со кој состав ќе излезе РДМ (односно, кое ќе биде стоперското дуо, кој ќе игра десно крило и кој ќе игра во средина на тие двете позиции).
Да сигурна е.Исто така и Мика Ричардс и Давид Силва нема да играат утре.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Ричардс, Бери и Харт сигурно нема да играат. Балотели и Силва ќе бидат на клупата.

За Челзи единствено недостапни се Марин и Оскар. Мата и Стариџ најверојатно ќе почнат од клупата, затоа го очекувам овој состав на стартот:

Чех
Бане - Луиз - Тери - Кол
Микел - Лампард
Рамирес - Хазард - Малуда
Торес

Kajgana Shop

На врв Bottom