- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.227
- Поени од реакции
- 8.338
што ваква слика, сликни ја твојата да ја видиме како изгледа во живо ок?Да ви се пофалам ми стигна маичкава
![]()
што ваква слика, сликни ја твојата да ја видиме како изгледа во живо ок?Да ви се пофалам ми стигна маичкава
![]()
Ќе ставев моја слика ама го имам изгубено усб-то што се користи за префрлање од апарат на компјутер.што ваква слика, сликни ја твојата да ја видиме како изгледа во живо ок?
Ѕвер си брат ми, најсериозно маичкава е топ !Да ви се пофалам ми стигна маичкава
![]()
очекував тоа дека ке го кажеш али нема везе.Ќе ставев моја слика ама го имам изгубено усб-то што се користи за префрлање од апарат на компјутер.
Дури и маичката подобро ми изгледа во живо од колку на сликата![]()
во право си !!!!Ве лажееееее, го знам од малечок..![]()
Еве ако мислиш дека лажам еве ти скриншот од нарачкатаочекував тоа дека ке го кажеш али нема везе.
во право си !!!!
I want oneДа ви се пофалам ми стигна маичкава
![]()
Го качи на Каро и ќе си го носе...
Сега па прочитав дека ништо од него, барале над 12 милиони Марсеј, а Челзи не сака да даде толку. Ќе се фокусирале на Лихштајнер од Јуве.Утре би треало Азпиликуета да ги помине медицинските прегледи.
Кај прочита?Сега па прочитав дека ништо од него, барале над 12 милиони Марсеј, а Челзи не сака да даде толку. Ќе се фокусирале на Лихштајнер од Јуве.
Од некои пријатели по социјалниве мрежи, кои имаат добри информацииКај прочита?
Што знам, сите денес пренесуваа дека е договорен трансферот и личните услови со играчот, и останува само медицинскиот преглед.Од некои пријатели по социјалниве мрежи, кои имаат добри информации![]()
Тој, и уште еден дечко. Ништо чудно, за сите кои се пишува летово, испаѓа на крај дека нема да дојдат. Марин па и Хазард дојдоа некако наеднашШто знам, сите денес пренесуваа дека е договорен трансферот и личните услови со играчот, и останува само медицинскиот преглед.
А сега гледам дека само CarloFan на твитер го спомнал тоа ти што го пренесе.