Фан Клуб: Челзи

L

Löwe

Гостин
A нешто читав на фб порталов за Челзи као демек го договориле Шурле за 20м фунти.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Браво друже, а кажи ми каде ти пристигна? Во пошта?
Ако да, дали ти наплатија дополнително?
Фала. :)
Преку ДХЛ.
Дополнително се наплаќа 11 фунти ама тоа се плаќа заедно со маичката така да на врата ти стига (у мојов случај не беше баш на врата :D) маичката без да идеш да ја земаш од некое друго место :)

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Преку ДХЛ.
Дополнително се наплаќа 11 фунти ама тоа се плаќа заедно со маичката така да на врата ти стига (у мојов случај не беше баш на врата :D) маичката без да идеш да ја земаш од некое друго место :)
еј супер порано немаше ова (или ептен не сум приметил)
а кај ти донесоа, да не ти утнаа адреса, или?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
еј супер порано немаше ова (или ептен не сум приметил)
а кај ти донесоа, да не ти утнаа адреса, или?
Па не дека ми утнаа адреса туку не можеше да се снајде човекот како да стигне до кај мене па му реков да застане на автобуската што се наоѓа во близина и така :)

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
ааа па добро си прошол, мислев нешо поглупаво
онда супер

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Преку ДХЛ.
ДХЛ а... до кога ќе ги користите нашите спонзори бе :ROFLMAO:
Мада и јас имам Самсунг ама тоа не се важи! :sleep:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Maрко Марин го пропушта натпреварот против Сити:eek:
Изгледа овој тешко да се изнаигракај нас, во Вердер скоро цела сезона беше повреден овде уште не почната сезоната почна да се повредува:facepalm:

В

Ваздух

Гостин
Не е сериозна повредата, а и треба да се чуваат играчи за престојната сезона. Не треба да се форсираат сите за една ''онака'' утакмица против Сити.

Лукаку е виден во тренинг кампот на ВБА, па во наредните денови ќе го комплетира трансферот во ВБА.

Сагата со Хулк завршува најверојатно. Договорени се играчот и клубот, но Порто не отстапува од високата цена, и Челзи нема намера да плати толку.
Што особено ми се допаѓа. Размислуваат трезвено, не наседнуваме како порано. Побарај 50 милиони за играч, овие одма да се истрчаат и да дадат толку.
Сакаш-нејќеш. Има и други опции, приближно добри, и многу поевтини.

За тие што не заборавија, а користат Твитер, можат да стегнат Follow на @CFC_Stuff_MK (Син свет) :)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Супер избор за Лукаку ќе биде ВБА уште ако си замине Одемвинге како што се збори не се сомневам дека ќе игра во првиот тим.

В

Ваздух

Гостин
Супер избор за Лукаку ќе биде ВБА уште ако си замине Одемвинге како што се збори не се сомневам дека ќе игра во првиот тим.
Можеби подобар избор ќе му беше Виган, но што е-тука е. Има ВБА еден играч, постар малку од Лукаку, што е ист како него, по изглед и физикус. Не ми текнува моментално презимето. На Т нешто беше :D

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Да ви се пофалам ми стигна маичкава :)
Kako ne ti e sram da se fales :D pu , pu , pu . Bojata ama bas ic ne mi se dopajga , bela najn da bese crna ke ti recev so zdravje da ja noses :P , no kako i da e so zdravje da ja noses i na prvata grmuska da ja iskines :D.

Inace super maicka :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom