L
Löwe
Гостин
A нешто читав на фб порталов за Челзи као демек го договориле Шурле за 20м фунти.
Браво друже, а кажи ми каде ти пристигна? Во пошта?Да ви се пофалам ми стигна маичкава
![]()
Преку ДХЛ.Браво друже, а кажи ми каде ти пристигна? Во пошта?
Ако да, дали ти наплатија дополнително?
Фала.![]()
еј супер порано немаше ова (или ептен не сум приметил)Преку ДХЛ.
Дополнително се наплаќа 11 фунти ама тоа се плаќа заедно со маичката така да на врата ти стига (у мојов случај не беше баш на врата) маичката без да идеш да ја земаш од некое друго место
![]()
Па не дека ми утнаа адреса туку не можеше да се снајде човекот како да стигне до кај мене па му реков да застане на автобуската што се наоѓа во близина и такаеј супер порано немаше ова (или ептен не сум приметил)
а кај ти донесоа, да не ти утнаа адреса, или?
Ако се спанџаат овие двајца, осеќам детето у најмал случај ќе излезе вакво
ДХЛ а... до кога ќе ги користите нашите спонзори беПреку ДХЛ.
Дополнително се наплаќа 11 фунти ама тоа се плаќа заедно со маичката така да на врата ти стига (у мојов случај не беше баш на врата) маичката без да идеш да ја земаш од некое друго место
![]()
Можеби подобар избор ќе му беше Виган, но што е-тука е. Има ВБА еден играч, постар малку од Лукаку, што е ист како него, по изглед и физикус. Не ми текнува моментално презимето. На Т нешто бешеСупер избор за Лукаку ќе биде ВБА уште ако си замине Одемвинге како што се збори не се сомневам дека ќе игра во првиот тим.
Kako ne ti e sram da se falesДа ви се пофалам ми стигна маичкава
![]()