Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не би ме зачудило Оскар да е најдбоар асистент на ЛОИ.
Браво браво :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Денес го објавиа распоредот на натпреварите за NextGen. Челзи е во група со Ајакс, ЦСКА и Молде.

Chelsea - CSKA 28.08.12 Chelsea's Cobham Ground
CSKA - Chelsea 03.10.12 October Stadium
Molde - Chelsea 31.10.12 Aker Stadion
Ajax - Chelsea 29.11.12 De Toekomst

Треба да има уште два ама незнам зошто не се дадени. Тимот на Челзи:

GK: Beeney, Blackman, Killip;
DF: Bangura, Chalobah, Christensen, Dabo, Houghton, Kane, Nkumu, Nditi, Nortey
MF: Baker, Cole, Howard, Gnahore, Osmanovic, Saville;
FW: Bamford, Feruz, Figueira, Mitchell, Piazon, Seremba

И Бразил води 1-0 на полувреме, Оскар асистираше.

H

HoT IcE

Гостин
За Оскар ми е мило што работата се заврши пред ОИ, сега да се договараше трансферот ќе бараа 40 милиони, ако мене некој ме прашува, Оскар вреди цели 25 милиони платени за него, според тоа што покажува на ОИ.

F

fantomX

Гостин
Го гледав малку Оскар денеска, т.е. вчера веќе. Со оглед на то шо и како играше, па редно е одбраната да се врати кај шо треба - назад во одбрана - а не на пола терен. И Оби Микел добива конкуренција. Интересна алтернатива за Модирч според мене, ко овај веќе не дојде и нема ни да дој. Ќе видиме.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Mata:"I feel really good and confident for the new season.Myself and Oriol have been looking forward to coming back and I'm happy to be here.
I think it will be a good season for us.Personally,I will try to play more games than last season.For sure,our desire is to win another trophy,either the Premier League or Champions League.These competitions are very important for us and we will try to do our best."

Мислам дека Мата има квалитет да стане една од легендите во Челзи.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Romelu Lukaku's Agent:"I can confirm Lukaku wont be going to Fulham on loan.Instead I am finalising a deal with another Premier League club
Значи Лукаку иде на позајмица ќе треба да купуваме напаѓач а јас за напаѓач не го сметам Мозес и ако сме блиску до негов агажман а за Хулк се зборува дека Зенит е заентересиран плус сега што читав Порто бара 60 милиони:eek: иако се надевав дека ќе се случи трансферов многу тешко.
Со мизерниов Торес и Стариџ кој се понаша ко да е Меси па те сакал да игра прв тим па центарфор тешко ни се пишува.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Мизерниот Торес?
Ја не забележав некоја промена кај него во однос на минатата сезона
И еден офф топик што е работава со нетов само форумов можам да го отворам до мене ли е фрката ?:eek:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Mладинците одиграле пријателска со Милвол и победиле 3-1
(y)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738

Листа на играчите. Тие во зелено се home grown, а тие во плаво се под 21 година кои немора да бидат регистрирани за да играат во ПЛ.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.227
Поени од реакции
8.338
Нејмар во Челзи се поголеми шансите него Хулк.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Kajgana Shop

На врв Bottom