Цитатите се извадени од контекст.Mene ne mi se veruva kolku plukaa po fudbalerite vo prva polusezona(mozebi 90 procenti od vas), a sega drkate, najjaki bile
Pateticen si!
--- надополнето: 22 мај 2012 во 14:07 ---
--- надополнето: 22 мај 2012 во 14:08 ---
Stvarno me mrzi da baram uste, inaku ima dosta biseri za citanje
Bratce tie gi vidov i gi staviv. I sam znaes deka timot bese plukan se do plasmanot vo finale.Цитатите се извадени од контекст.
На пример моето мислење погоре се однесуваше за играчите кои не играа (не сакаа да играат) додека беше АВБ на клупата и мислеа дека се поголеми од клубот.
--- надополнето: 22 мај 2012 во 14:20 ---Следната сезона значи дефинитвно нема да играме во ЛШ ..Еве денес Њукасл се израмни со Челзи во бодови,така да ни местото во Лига Европа не е сигурно..
Сега со Бенфика да извадиме поволен резултат (1-1,2-1 за Бенфика) и да се простиме од натпреварувањево со натпревар од полуфинале со Барса како во старите добри времиња..
Eve gi negovite legendarni postovi, ne se ni nadevase, a sega skoka kako mlad majmun!Џабе се палите Барса се прејаки за моменталниов Челзи.. Кога не успеавме со тој ѕверски тим во 2009та под водство на Хидинк да ги тепаме,за сега не сакам да правам ич муабет.Колку и да сакаме одмазда за најпедерскиот натпревар во историја на ЛШ,таа нема да се случи..
Ако ништо друго, барем да им ја олесниме работава на едниот од Реал/Баерн и да ги исповредат Меси/Чави/Иниеста/Фабрегас
П.С да гледаме прво Бенфика да ја поминеме,па после со дискусииве за Барса
Ne mi e krivo, naprotiv!^ Еric the King тебе ти е криво нешто ?
И тргниго тој ханзапластот во потпис ме иритира .
Не можам си го залепил ептен ...Ne mi e krivo, naprotiv!
Samo go citirav clenot pogore koj se pravi pameten, se nerviral na anketi kako se glasalo, a toj pred mesec dena ne ni se nadevase na titula, a sega e najgolem navivac!
A hanzaplastot dojdi i trgni go ako mozes
Зошто не најде мислење од мене ?? Со кој повод ме цитираше ?? Знаеш ли дека Ешли не играше на тој натпревар ?? Инаку немав пишано ништо за играчите после тој натпревар и уште верував во нив..Mene ne mi se veruva kolku plukaa po fudbalerite vo prva polusezona(mozebi 90 procenti od vas), a sega drkate, najjaki bile
Pateticen si!
Moj je zivot Svicarska,ovo ono..
Stvarno me mrzi da baram uste, inaku ima dosta biseri za citanje
Добро де, знам за 25ка, мислиш на Зола.Незнам дали памтиш кој ја има носено таа 25ка