Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Не би било да изградат статуа на дел од тимот од сезонава:Френки,Тери,Дрогба,Чех до статуата на Осгуд :)

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Mene ne mi se veruva kolku plukaa po fudbalerite vo prva polusezona(mozebi 90 procenti od vas), a sega drkate, najjaki bile :icon_lol:
Pateticen si!
--- надополнето: 22 мај 2012 во 14:07 ---

--- надополнето: 22 мај 2012 во 14:08 ---
Stvarno me mrzi da baram uste, inaku ima dosta biseri za citanje:icon_lol:
Цитатите се извадени од контекст.
На пример моето мислење погоре се однесуваше за играчите кои не играа (не сакаа да играат) додека беше АВБ на клупата и мислеа дека се поголеми од клубот. :toe:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Цитатите се извадени од контекст.
На пример моето мислење погоре се однесуваше за играчите кои не играа (не сакаа да играат) додека беше АВБ на клупата и мислеа дека се поголеми од клубот. :toe:
Bratce tie gi vidov i gi staviv. I sam znaes deka timot bese plukan se do plasmanot vo finale.
Jas vo finaleto bev za Chelsea, kolku i da ne gi sakam, sepak angliski tim e.
Sepak znaeme deka GTFO e iskompleksiran od Junajted i opravdano e :icon_lol:
--- надополнето: 22 мај 2012 во 14:20 ---
Следната сезона значи дефинитвно нема да играме во ЛШ:(:( ..Еве денес Њукасл се израмни со Челзи во бодови,така да ни местото во Лига Европа не е сигурно:unsure::unsure:..
Сега со Бенфика да извадиме поволен резултат (1-1,2-1 за Бенфика) и да се простиме од натпреварувањево со натпревар од полуфинале со Барса како во старите добри времиња..
--- надополнето: 22 мај 2012 во 14:20 ---
Џабе се палите Барса се прејаки за моменталниов Челзи.. Кога не успеавме со тој ѕверски тим во 2009та под водство на Хидинк да ги тепаме,за сега не сакам да правам ич муабет.Колку и да сакаме одмазда за најпедерскиот натпревар во историја на ЛШ,таа нема да се случи..
Ако ништо друго, барем да им ја олесниме работава на едниот од Реал/Баерн и да ги исповредат Меси/Чави/Иниеста/Фабрегас :cool::cool:

П.С да гледаме прво Бенфика да ја поминеме,па после со дискусииве за Барса :D:D
Eve gi negovite legendarni postovi, ne se ni nadevase, a sega skoka kako mlad majmun!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
^ Еric the King тебе ти е криво нешто ?

И тргниго тој ханзапластот во потпис ме иритира .

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
^ Еric the King тебе ти е криво нешто ?

И тргниго тој ханзапластот во потпис ме иритира .
Ne mi e krivo, naprotiv!
Samo go citirav clenot pogore koj se pravi pameten, se nerviral na anketi kako se glasalo, a toj pred mesec dena ne ni se nadevase na titula, a sega e najgolem navivac!

A hanzaplastot dojdi i trgni go ako mozes :icon_lol:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ne mi e krivo, naprotiv!
Samo go citirav clenot pogore koj se pravi pameten, se nerviral na anketi kako se glasalo, a toj pred mesec dena ne ni se nadevase na titula, a sega e najgolem navivac!

A hanzaplastot dojdi i trgni go ako mozes :icon_lol:
Не можам си го залепил ептен ...

А тоа моето беше ради тоа што не можев да го трпам АВБ со тоа неговите чудни замени и порази , гадно ми беше затоа го кажав и тоа :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Поголемиот дел од фановите на Челси мислеа дека полуфиналето ќе биде крај затоа што колку и да не ја сакам (благо речено) Барселона, таа е моќна. Но, во тие две утакмици играчите влегоа со толкава желба и мотивација за пласман во финале, но и одмазда за 2008/09. Искрено и јас мислев дека ќе испаднеме од Барселона, но и те како се надевав на финале и одмазда. Уште повеќе по првиот натпревар, по кој некои другари во школо ми викаа: 5-0 за Барса вечер (дента кога се играше реваншот)...јас само им викав: Ќе видиме. Истото ми го викаа и пред финалето, јас им го давав истиот одговор. ;)
Кога станува збор за ЛШ, Челси два пати се враќаше од мртвите до самото финале. Првиот пат против Наполи, вториот пат против Барса (пред се голот на Рамиреш), а во финалето тоа го сторија дури три пати. Човек да си помисли дека некои виши сили се у прашање :P (само шала xD)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Mene ne mi se veruva kolku plukaa po fudbalerite vo prva polusezona(mozebi 90 procenti od vas), a sega drkate, najjaki bile :icon_lol:
Pateticen si!

Moj je zivot Svicarska,ovo ono..

Stvarno me mrzi da baram uste, inaku ima dosta biseri za citanje:icon_lol:
Зошто не најде мислење од мене ?? Со кој повод ме цитираше ?? Знаеш ли дека Ешли не играше на тој натпревар ?? Инаку немав пишано ништо за играчите после тој натпревар и уште верував во нив..

H

HoT IcE

Гостин
Незнам дали памтиш кој ја има носено таа 25ка :)
Добро де, знам за 25ка, мислиш на Зола.
Но јас Зола го имам гледано само една сезона, во последната сезона за Челзи, тогаш не бев како сега приврзан за Челзи, ги пратев но многу со помалце внимание, тогаш на други работи бев фокусиран, си бев дете..:pipi:
А и Зола беше испоштуван како што требаше со опроштален меч, тоа беше еден исто од најтажните моменти во мојата историја на пратење на Челзи.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Тоа е тоа , Диди си заминува :( . Ухх ќе недостига . Знаевме дека кога тогаш ќе замине и ете дојде денот . Но од се најмило ми е што трофејот во ЛШ успеа да го освое со Челзи . Засекогаш во нашите срца .

Eight years with us.Eight years of passion , emotions with you . Eight years of battle and wins . You gonna stay always in our heart and soul . You are a true LEGEND , and always gonna be . Eight years of celebrity with you . Eight years socializing with you . Every word is too small to say for that what you done for us . You are our hero , you are our man . Thanks for everything what you done for us :( :( . You gonna miss :'( .....

:love:

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Се најдобро во понатамошниот тек од кариерата за ДД. Ќе недостига, но сепак, јас како фан на Челси, мирен сум затоа што тој замина од Стемфорд со освоена ЛШ. Можеби требаше да остане уште една сезона да освои и Суперкуп и Светско клупско, но тој имаше други планови... You'll be missed!

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Легенда, немало и ќе нема подобар напаѓач од Дрогба, се најдобро кралу :cuc:!

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Толку, крај на една ера... единствено што ме држи е фактот на кој начин заминува, највеличествено што може. Од се' срце му благодарам за се' што направи за клубот, што одредени соништа ни ги претвори во реалност.

ЕДЕН Е ДРОГБА! Збогум човеку...

Kajgana Shop

На врв Bottom