Фан Клуб: Челзи

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мојот омилен напаѓач..иако не навивам за Челзи сепак Дрогба ќе остани запаметен како еден од најдобрите играчи во нападот што играле воопшто во историјата не во Англија само..бидејќи дрогба можеше да се снајди во секоја ситуација со топка и без топка и има несекојдневни квалитети и способности за фудбалер....дресот од Челзи што назад ми пиши Дрогба ми е најносен дрес во животот и до ден денес веќе 5 години не се двоумам дали да го облечам кога играм фудбал или трчам.....

:cuc:
Ова го можи само Дрогба..типичен негов гол...а вакви ги има многу дадено

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Еве и официјално стана и мене уште не ми се вреува и нејќам да го прифатам тоа. Стварно неможам да го замислам Челзи без него. :place::place::place:

Од друга страна, веднаш реков дека од негова страна ова е најдобро време да го напушти клубот и да продолжи понатаму. Со последниот гол за Челзи, ни ја донесе првата титула во ЛШ, и секогаш ќе остане запамтен по тоа.

Еден од најдобрите и најкомплетните напаѓачи во фудбалот, никогаш нема да ги заборавам неговите голови, неговиот авторитет на теренот, стравот кој им го влеваше на противничките играчи, неговата снаодливост, знаење како да ја искористи топката во секаква ситуација. Еден од најбитните играчи за целиот успех кој го постигна Челзи од доаѓањето на Абрамович, најдобар кога е највеќе потребно.

Нема шанси во скоро време да се најде некој кој би можел да го замени.

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

L

Löwe

Гостин
Mene ne mi se veruva kolku plukaa po fudbalerite vo prva polusezona(mozebi 90 procenti od vas), a sega drkate, najjaki bile :icon_lol:
Pateticen si!
--- надополнето: 22 мај 2012 во 14:07 ---

--- надополнето: 22 мај 2012 во 14:08 ---
Stvarno me mrzi da baram uste, inaku ima dosta biseri za citanje:icon_lol:
Aj не јади, сето ова беше, кога беше тренер АВБ. Од кога дојде Ди Матео, лош збор немам речено.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
И така и дојде крајот на прекрасната бајка..... Бајката која се вика ДИДИЕ ДРОГБА - во која сите уживавме изминативе 8 години и посакувавме вечно да трае. Ќе се присетуваме, ќе го прераскажуваме и ќе се гордеееме што ја имавме честа да игра за нашиот омилен тим. Замина во аналите на Челзи веројатно најробусниот и најубиствениот црномурест напаѓач на сите времиња - човекот кој со златни букви ја испиша новата историја на клубот и за тоа сме му неизмерно благодарни.
9 Финалиња 9 гола исто толку титули....... шта више речи :cuc:
Засекогаш наша 11-ка Didier Drogba

Гад блес ју ДИДИЕ !!!
Фала ти за се :oops:

KTBFFH

Schutzstaffel SS
Член од
19 август 2009
Мислења
137
Поени од реакции
269
Секоја чест за Дрогба,вистинска легенда на Челзи

А ова копилево да даде господ да искрши нога,да исцепи лигаменти било што само да не заигра фудбал две години,да му ебам фацата емигрантска.До вчера немал леб да јаде во тоа бедната Полска сега ке се прави фаца.Деца да неможе да има глуп пољак,све најлошо за него.Па уште даваше изјава пред некое време Челзи немало да влезат во лига на шампиони и ке се распаднеле како тим :tapp::tapp:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Нема да кријам, се расплакав додека го слушав ова :place: Искрено неможам да го замислам тимот без него.

Дрогба беше совршена мешавина од голем играч и голем човек. Прав лидер на тимот. Мојот идол како помал. :( Незнам што и да кажам за човеков, не може да се каже со зборови, играч кој Челзи тешко дека ќе го има во скоро време. Многу ќе им зборам на внуците на човеков.
Ќе фали во тимот, многу ќе фали.

:place:
Фала ти за се кралу!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.762
Поени од реакции
43.964
9 Финалиња 9 гола исто толку титули....... шта више речи :cuc:
Засекогаш наша 11-ка Didier Drogba
Изгледа го заборави најважното...... (за мене)... :P

Иначе и од мене еден поздрав до Дрогба.. Иако не го сакав кој знае колку, мора да признам дека напаѓач како него ретко се наоѓа.. Кога ќе ми текне какви голови само има дадено, незнам што да кажам, освен :cuc:...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

РДМ беше најдобар трансфер на АВБ.
Втор најдобар Ева.
Трет Мата :)

Kajgana Shop