Фан Клуб: Челзи

K

kalimer0

Гостин
Го разбирам, после вакво финале сака гордо да си замине и да остане запаметен. Можеби и се плаши дека наредната сезона нема да биде во форма па заминувањето ќе му биде во сенка.

Ама младоста бре ја остави во Челзи, нека издржи па нека ја заврши и кариерата тука:(

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ВО СЕВЕРЕН ЛОНДОН ДЕНОВ Е ПРОГЛАСЕН ЗА ПРАЗНИК ,А СЕ ОЧЕКУВА НА 30ТИ ЈУНИ ДА ИМА И ПОВЕКЕ МАНИФЕСТАЦИИ ЗА ДА СЕ ОДБЕЛЕЖИ ЗАМИНУВАЊЕТО НА ДРОГБА ОД ЧЕЛЗИ..ОСОБЕНА РАДОСТ Е ЗАБЕЛЕЖАНА КАЈ ФАНОВИТЕ НА АРСЕНАЛ :cool::cool:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Иако ништо не е официјално, ТИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА СЕ!

Достинга статус на 'бесмртен', барем си заминува на најдобриот можен начин. Неговиот последен удар ни ја донесе најважната титула што еден клуб може да ја освои.

Легенда, Господ, крал... очите ми се солзат на самата помисла на заминување на Кинг ДД. Неописливо е чусвтото.. никој нема да може да го замени, каков Лукаку какви бакрачи.. ЕДЕН Е ДРОГБА!

Овие моменти ќе ми останат врежани во меморијата ЗАСЕКОГАШ! Збогум легендо...

F

fantomX

Гостин
Се е кажано со два збора

Дидие Дрогба

Реално беше уште пред оваа сезона да замини, ама вака требало да биди. Никогаш не го сметав за врвен фудбалски талент, пошто не е. Ама големо чоечиште, страотна животиња, Е и ЌЕ БИДИ!
Со надеж дека ќе го гледам против Челзи во некоја средба на Светско клупско првенство и голема благодарност за сите овие години, му посакувам се најубо шо можи понатаму.

H

HoT IcE

Гостин
Да сум јас на местото на Абрамович, Гурлај или Бак, бројот 11 би го повлекол од употреба во соблекувалната на Челзи, заслужи Дрогба!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Да сум јас на местото на Абрамович, Гурлај или Бак, бројот 11 би го повлекол од употреба во соблекувалната на Челзи, заслужи Дрогба!
Ондак треба и 25 да се повлече

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
ДРОГБА Е ЖИВА ЛЕГЕНДА ! ДУШАТА ЈА ОСТАВАШЕ НА ТЕРЕН ! НЕ ЗНАМ СО КАКВИ ЗБОРОВИ ДА ГО ОПИШАМ ОВОЈ ПОЛУ-БОГ ! ФАЛА ЗА СВЕ ГОЛЕМ ЧОВЕКУ,СЕКОГАШ ЌЕ БИДЕ ВО НАШИТЕ СРЦА ОВОЈ ЧОВЕК !
НЕ ЗНАМ ДРУГО ШТО ДА КОМЕНТИРАМ,ТОА Е ТОА,СО СОЛЗИ ВО ОЧИТЕ МИСЛАМ ДЕКА Е ВРЕМЕ ДА МУ РЕЧЕМЕ ЗБОГУМ !

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Уште нејќам да поверувам дека стварно ќе треба да го гледам Челзи без него. Ќе има надеж во мене се додека не биде официјално. :place:

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Damned be the dust in my eyes !
Колку и да не сакаме да замин, си заминува во најдобро светло, во најдобар момент... ќе остане вечна легенда.....
Чао Великану.... Фала ти на сите прекрасни голови, асистенции, моменти....

Kajgana Shop

На врв Bottom